ALBUM 2018: David Bowie/Ziggy Stardust

ALBUM 2018
- DAVID BOWIE'S: ZIGGY STARDUST AND THE SPIDERS FROM MARS” FRA 1972

 

Efter den succesfulde premiere i 2017, hvor mere end 1100 publikummer oplevede regionale musikere og talenter på scenen med Eagles: Hotel California, er der nu en opfølger klar. Denne gang bliver det David Bowie's legendariske, overjordiske, rockepos: "Ziggy Stardust Ande The Spiders From Mars" fra 1972.

 

ET HELT ALBUM OG HØJDERPUNKTER FRA EN FANTASTISK KARRIERE
Oplev det hele live, sammen med et medley af numre fra Bowies’s karriere – fra Space Oddity til Blackstar. Koncerten er i to afdelinger. Første sæt er alle numrene fra Ziggy Stardust – spillet i rækkefølge som på det originale album. Andet sæt bliver en kavalkade af udvalgte numre fra hele Bowies karriere.

 

Er du ikke kommet helt tæt på Bowie endnu, så er ALBUM koncerten en god mulighed for at høre, hvordan denne kunstner i 50 år skrev sange og inspirerede utallige kunstnere musikalsk, visuelt og designmæssigt.

 
ALBUM ER MUSIKUDVIKLING I NORDJYLLAND
Et nyt hold regionale musikere og talenter er klar – med den aalborgensiske sanger Henrik Fevre i front. Henrik er selv stærkt inspireret af David Bowie, og han vil desuden give smagsprøver på egne numre under koncerten.

 

Henrik Fevre Nørgaard – Lead sang, guitar, kor
Thomas Vammen Jensen – Guitar
Rikke Mølbæk Noor – Guitar, lead, kor
Signe Wang Carlsen – Bas
Johannes Aaen Jensen – Keys, kor
Sigrið Rasmussen – Violin, kor
Jakob Skov Søndergård – sax
Søren Kepler – trommer og kapelmester

 

ALBUM ER EN MUSIKALSK MANIFESTATION OG EN HYLDEST TIL TALENTERNE OG DEM, DER HAR VALGT MUSIKKEN SOM DERES KUNSTNERISKE UDTRYKSFORM OG LEVEVEJ.

Koncertkonceptet er udviklet af Det Musiske Hus, regionalt spillested. I samarbejde med en række nordjyske spillesteder sætter ALBUM spot på en nordjysk kunstner og inviterer nordjyske, professionelle musikere på scenen sammen med unge talenter, der gennem øveforløb og koncerter får uvurderlig erfaring og nye kontakter til en del af musikbranchen regionalt.

 

Billetpris: 195,00 inkl. gebyr

Arrangør: Vesthimmerlands Musikhus ALFA

Onsdag 27. september kl. 20.00

l selskab med Rune Klan er der både stof til eftertanke, imponerende tryllerier og rigeligt med motion til lattermusklerne
 
Boosting Business