Ida Corr

Ida Corr på akustisk turné

 

Når Ida Corr drager på akustisk turné til efteråret bliver musikken leveret helt tæt på publikum og i øjenhøjde. Glæd dig til festlige popsange og rørende ballader spillet i nye fortolkninger.

 

Den århusianske popsangerinde har rødder i Gambia, og det viser sig ikke bare i hendes smukke glød men også i hendes varme stemme.

 

I efteråret 2016 deltog Ida Corr i musikprogrammet "Toppen af Poppen" på TV2, hvor hun imponerede både de andre medvirkende og seerne hjemme i stuerne med sine flotte, festlige og rørende fortolkninger som Gnags' "Når jeg bliver gammel" og Carpark Norths "Within My Reach".

 

Ida Corr viser nye sider af sig selv som artist, når hun kommer med sit nye akustiske live-setup. Hendes største popsange, samt et par stykker fra Toppen af Poppen, vil blive omarrangeret og fortolket med kun klaver, guitar, percussion samt vokal og kor. Koncerten bliver leveret med små anekdoter imellem sangene og interaktion med publikum - det kan godt blive festligt selvom det er en siddende koncert.

 

 

Billetpris: 270,00 inkl gebyr

 

Arrangør: Vesthimmerlands Musikhus ALFA

Boosting Business