Chris Minh Doky Trio

Akustisk Verdensklasse Trio – Danmarksturné 2019

 

Med sin verdenskendte tone og med et solidt fundament i jazzen har den danske bassist, Chris Minh Doky, igennem en lang karriere bevæget sig ubesværet på tværs af genrer. Dokys tone og lyd er affødt af hans danske arv og farvet af hans mange år i New York, hvor han som teenager blev opdaget og håndplukket af de største musiklegender. Som solist er Chris Minh Doky i dag internationalt anerkendt som en af verdens førende og mest innovative bassister, og han har både opnået Grammy nomineringer, Det Danske Ridderkors og platinplader.

 

Chris Minh Doky begyndte sin jazzkarriere, da han som gymnasieelev blev bassist for Finn Ziegler på legendariske La Fontaine. Da han endnu var teenager, rykkede han til New York, hvor han blev spottet og taget med på turné af tidens varmeste jazznavne – såsom Mike Stern, Michael Brecker, Brecker Brothers og David Sanborn. Samtidig opbyggede han en karriere som solist og har derudover været en del af talrige konstellationer – blandt andet to albums med Doky Brothers, Sanne Salomonsen-samarbejdet ’In a New York Minute’ og den internationalt anmelderroste ballet på Det Kongelige Teater ’Come Fly Away.’

 

Ved Dokys sidste turné var koncerterne i 20 besøgte byer stort set alle udsolgt, og efterspørgslen på den kendte dansker er kun taget til. Travlhed og turnéaktivitet i hele verden gør dog, at Chris Minh doky optræder alt for sjældent i Danmark. I foråret 2019 giver han dog et lille udvalg af danske koncereter med ugangspunkt i hans seneste udgivelse, Transparency, som følger op på det store kritikerroste album; New Nordic Jazz. Repertoiret vil både være fra det nye album men også rummer dugfriske versioner af de mest populære kompositioner fra hans bagkatalog.

 

En koncert med Chris Minh Doky er ikke blot en aften af allerhøjeste internationale klasse - det er en oplevelse af ægte nærvær, spilleglæde og intenst sammenspil.

 

Chris Minh Doky – akustisk bas 

Peter Rosendal – piano

Jonas Johansen – trommer.

 

Pressen skriver:
”den fineste melodibærer ”(Berlingske), ”decideret gribende og smukke numre” (Gaffa), ”en ren jazz lykke-pille” (BT), "...a commanding presence...” (The New York Times), "..world-class bassist..." (The Guardian), "A virtuoso" (Le Monde)


Koncert-tapas

Inden koncerten er der mulighed for at tilkøbe en tapasplatte, som nydes i lokalet Beta kl. 18. Tapasplatten er fra Tetzlaff i Løgstør og kommer til at bestå af crispy chiken med kokossalat, laksewraps med frisk ost, peberrod og babysalat, kyllingesalat med smørristet rugbrød, serranoskinke med æg og krydret rejesalat, brieost og lidt chokolade samt frisk salat og brød og smør. Vælg billet med menu, når du køber din billet.

Drikkevarer tilkøbes i ALFAs kiosk.

Fristen for bestilling af tapas er udløbet.
Nåede du ikke at købe menu, kontakt administrationen på 96 98 00 50.

 

Billetpris: 195,00 inkl. gebyr (Ticketmaster)

Billetpris med menu: 364,00 inkl. gebyr (Ticketmaster)

 

Arrangør: Vesthimmerlands Musikhus ALFA

Boosting Business