Søren Sko & Benjamin Koppel - Nat King Cole 100 år

Foto: Robin Skjoldborg

Søren Sko & Benjamin Koppel - Nat King Cole 100 år

 

Når to af dansk musiklivs største profiler slår pjalterne sammen om deres fælles passion for jazzcrooner no #1 Nat King Coles musik, bliver der for alvor pustet nyt liv i de gamle klassikere. Sammen giver de to - med hjælp fra nogen af Nordens bedste jazzmusikere - deres helt eget hjertevarme, ærlige og medrivende bud på en stribe af de sange, som jazzhistoriens mest soulfulde crooner, Nat King Cole havde på sit repertoire. Netop i år ville han være fyldt 100 år og selvom legenden ikke er mere, lever hans vidunderlige sangskat videre.

Glæd dig til en vidunderlig indbydende koncert, med ro på, et skævt smil og fuld af flirt.

 

Den danske sanger Søren Sko har, lige siden den efterhånden legendariske duo Sko & Torp debuterede i 1989, været en uundværlig bestanddel af den danske musikscene, centralt placeret som en af landets fineste sangere. Saxofonisten Benjamin Koppel udgav sin debutplade som bare 18-årig i 1993 og har siden spillet med alle de største internationale jazzstjerner. Han har udgivet knap 50 plader i eget navn og modtaget et hav af priser og hædersbevisninger.

 

I 2018 udsendte Søren og Benjamin pladen 'On Cole' med udvalgte klassikere og resultatet er ganske enestående. Med Sørens rå og upolerede rockstemme og Benjamins melodiske overskudssaxofon i centrum, høstede albummet anmelderroser og er en af de mest spillede jazzudgivelser sidste år. En plade af format, der rammer lige så bredt og folkeligt, som den kan måle sig på den internationale jazzscene.

 

Koncertmenu:

Inden koncerten er det muligt at indtage en lækker tapas-anretning i musikhuset kl. 12.30. Den forudbestilles som en sampak med koncertbilletten, og merprisen herfor er kr. 150,00. Dertil kommer tilkøb af drikkevarer.
Fristen for bestilling af koncertmenu er torsdag den 3. oktober kl. 12.

 

Billetpris: 

Standard: 270,- inkl. gebyr

Koncert + menu: 420,- inkl. gebyr

 

Boosting Business