Workshop med Rie Larsen

Få ny inspiration til arbejdet med børnekor.

 

Rie Larsens er en af landets helt store børnekorprofiler, og hendes mangeårige arbejde med musik, sang og kor har ført hende vidt omkring. Et udpluk af hendes cv rummer blandt andet: musiklærer på pædagoguddannelsen, underviser i rytmisk korledelse på Jysk Musikkonservatorium Aarhus, korleder og efteruddanner af skolelærere på Viborg Kulturskole, samt mange freelancejobs, f.eks. årets komponist og instruktør (2003) ved den landsdækkende korkonkurrence “Sangerdyst fra kyst til kyst”. Til daglig arbejder Rie Larsen på Kochs Skole/Kochs Skoles Musikskole i Aarhus som korleder, klaver - og sanglærer, fællessangsformidler og musikterapeut.

 

Ries tilgang til korarbejdet næres af den energi og livsglæde det giver, at bidrage til at børn og voksne opdager og dyrker det at synge sammen. Workshoppen vil bl.a. indeholde emner som: legende og lærerig opvarmning, forskellige indstuderingsmetoder, flerstemmighed, præsentation af forskellige børnekorsatser. Og hvem ved om der ikke kunne snige sig lidt ideer og inspiration ind til årets julerepertoire!

 

Workshoppen er gratis men kræver tilmelding senest mandag den 4. november 2019 til sangkonsulent Line Mortensen, lumo@vesthimmerland.dk.

 

Arrangør: Kulturskolen Vesthimmerland og ALFA

 

Boosting Business