Hanne Boel

I ALFA ser vi frem til den 22. november, hvor Hanne Boel kommer og spiller akustisk koncert sammen med guitaristerne Jens Runge og Jacob Funch. Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soul’ede, det blues’ede og det jazz’ede - alt det, som har gjort Hanne Boel til den sangerinde hun er i dag.


Hanne Boel brød for alvor igennem som sanger i 1988 med sin første soloplade ’Black Wolf’, som blandt andet indeholdt storhittet ’Son of a Preacherman’. Hun har siden udgivet mere end 18 albums, hvilket har gjort hende til en af de mest sælgende danske kunstnere med over 2,5 mio. solgte plader. Repertoiremæssigt er hun en alsidig sanger som udfolder sin stærke vokal i både pop, soul, gospel, rock og jazz.

 

Sangerinden har delt ud af sin musikalske kunnen og sine erfaringer, blandt andet da hun i efteråret 2016 deltog i den sjette udgave af TV2’s ’Toppen af Poppen’. Hun var i otte år professor i sang ved Rytmisk Musikkonservatorium i København (2009-2017), heraf tre år som prorektor for institutionen. Men da professoratet skulle genansøges valgte Hanne Boel i stedet at hellige sig sin kunstneriske karriere.

 

Indspilningerne af Hanne Boels kommende album er i fuld gang. Hendes første studiealbum i otte år. Et album med nye originale sange skrevet af hende selv og indspillet med nænsomhed sammen med gode venner.

 

På denne akustiske efterårstour nyfortolker hun egne hits fra fortid såvel som nutid. Hanne Boel kombinerer eget bagkatalog med personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær.Billetpris: 295,- inkl. gebyr

 

Arrangør: Vesthimmerlands Musikhus ALFA 

 

 

Boosting Business