Berit & Esben Tange

Koncertprogrammet vil bestå af musik af og fortælling om den danske komponist Rued Laggaard (1893 - 1952) ved Berit og Esben Tange.

 

Berit Tange debuterede fra Det Kgl. Dansek Musikkonservatoriums kammermusikklasse i 2000. Hun er en erfaren og efterspurgt akkompagnatør og kammermusiker. Siden 2002 har hun været fastansat på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium som akkompagnatør og repetitør. Som solist har Berit Tange arbejdet intenst med Rued Langgards klavermusik og hun er fast koncertgiver ved den årlige Rued Langgaard festival i Ribe. Hun har udgivet 3 CDer med soloklaverværker af Langgaard. I 2005 udkom hendes første CD med Langgards soloklaverværker, som blev nomineret til P2-prisen og hun har optrådt ved koncerter i ind- og udland både i Europa og i Asien.

 

Esben Tange er cand.mag. i musik- og medievidenskab ved Københavns Universitet og er formand for Léonie sonnings Musikfond. Ved koncerten præsenteres værkerne via fortælling af Esben tange, der er kunstnerisk leder af Rued Langgaard festivalen og den fornemste kender af Langgaards musik her i landet.

 

Se koncertprogrammet her

 

Billetpris: 150,-/75,- ( Himmerlandsbilletten + dørsalg)

Arrangør: Vesthimmerlands Musikforening

Boosting Business