LAURA ILLEBORG Band m. KNUD MØLLER


LAURA ILLEBORG KOMMER TIL ALFA MED SIT STÆRKE HOLD OG HELT NYE SANGE OM EKSISTENS, UFORLØSTHED OG KÆRLIGHED.


Laura Illeborgs musikalske verden er den nære, den vedkommende. Den nordiske tone præger mange af hendes sange, men kærligheden til amerikanske sangskrivere, som Jackson Browne, Rickie Lee Jones og Ryan Adams er tydelig. Hendes kombination af enkel popmusik og underfundige tekster er altid blevet vel modtaget af pressen, der ofte har udnævnt hende, som Danmarks fineste repræsentant på sit felt. Hendes sange er ofte stærkt personlige. Sarkasmen er aldrig vrængende. Teksterne kan være selvransagende, som hos Tove Ditlevsen eller spillende med sproget som hos Halfdan Rasmussen.

 

Med sig på scenen har Laura sin gamle makker Niels Dahl (Vildnis) på kontrabas samt to af landets bedste guitarister, Knud Møller (Johnny Madsen) og Rune Funch.

 

I 2018 udgav Laura Illeborg 11 smukke og eftertænksomme numre på albummet ”Det Går Tit Godt” – produceret af Knud Møller og indspillet i Sweet Silence Studios med den legendariske Flemming Rasmussen (Gasolin, Metallica, Sort Sol m.fl) bag mixer pulten. Titelnummeret fandt hurtigt vej til lang rotation på P5.

 

Gå ikke glip af denne smukke konstellation, hvor man udover Lauras stemningsfulde sange også har rig lejlighed til at nyde Møllers guitarspil.

 

Koncerten afholdes som en intim cafékoncert i lokalet Beta. Billetter kan købes på Ticketmaster.dk, i ALFAs billetsalg eller i døren.
 

 

Billetpris: Kr. 170,00 inkl. gebyr.

Arrangør: ALFA

 

 

 

Boosting Business