Rune Klan Live 2020 - Håbefuld - NY DATO!

Pt. UDSOLGT.
Grundet de aktuelle retningslinjer for forebyggelse af COVID-19 er billetsalget til arrangementet indstillet, da vi har nået den aktuelle kapacitetsbegrænsning. Såfremt retningslinjerne lempes eller ændres senere på sommeren, bliver der måske frigivet flere billetter. I så fald annonceres dette i vores nyhedsbrev samt på facebook.

Showet er flyttet fra torsdag den 6. maj pga. corona-krisen. Købte billetter gælder automatisk på den nye dato. Rune Klan er HÅBEFULD og byder på ny tur i sit magiske univers - med noget på hjerte!

 

Sidst han ramte de danske scener, med showet Barnløs, blev han kladt 'modig, original, fantastisk, genial, rørende og overraskende'.

 

Den efterhånden velkendte og unikke showform, der mixer eftertænksomhed med humor, charme og tryl i verdensklasse, skaber et ganske særligt bånd mellem Rune og hans publikum. Det er én på opleveren - og vi må godt lege med!

 

Livet er sådan set godt ved Rune Klan, men derfor kan man sagtens have noget på hjerte og ekstra overskud at dele ud af fra scenen. Han lover, at ambitionerne ikke er sænket siden sidst. Med afsæt i personlige oplevelser og verden omkring os, vil den sympatiske gøgler, med vanlig selvironisk distance, give sit bud på at være HÅBEFULD anno 2020.

 

Billetpris: 340,- inkl. gebyr

 

Arrangør: Vesthimmerlands Musikhus ALFA

Boosting Business