Rune Klan Live 2020 - Håbefuld - NY DATO!

UDSOLGT.

Arrangementet gennemføres med nedsat kapacitet. Det sker under hensyntagen til alle myndighedernes retningslinjer for at undgå smittespredning. Det medfører også en række sikkerhedsmæssige tiltag, og vi beder publikum om at orientere sig i disse forud for besøget i musikhuset.

 

Vi må desværre annullere sædenummereringen til arrangementet for at kunne efterleve myndighedernes retningslinjer for kapacitet og afstand. Din billet er stadig gyldig, blot med den ændring, at vi afvikler arrangementet med unummererede pladser. Publikum bliver anvist pladser af husets medarbejdere ved ankomsten - efter først-til-mølle princippet. Som udgangspunkt skal hvert andet sæde i salen stå tomt. Dog må folk fra samme husstand, kærester eller lignende nære relationer gerne sidde sammen.

 

Dørene åbnes 40 min. før show. Vi opfordrer publikum til at komme i god tid, da der vil kunne opstå ventetid ved indgangen. Ved ankomst beder vi publikum gå hurtigst muligt til salen. Det vil det være muligt at hente forudbestilte drinks (se nedenfor), besøge kiosken, garderoben eller toilettet, men pga. kapacitetsbegrænsning beder vi om, at man ikke opholder sig længere tid i foyeren end højst nødvendigt.

 

Showet er uden pause, men du er velkommen til at nyde din drink i salen. Læs mere om forudbestilling af drikkevarer

 

Vi glæder os rigtig meget til at få publikum i huset igen efter en lang nedlukning, og vi gør vores bedste for at give jer en god live-oplevelse under disse helt specielle omstændigheder. Har I spørgsmål, så kontakt os på tlf. 96 98 00 50 eller på info@vmalfa.dk.

 

Showet er flyttet fra torsdag den 6. maj pga. corona-krisen. Købte billetter gælder automatisk på den nye dato. Rune Klan er HÅBEFULD og byder på ny tur i sit magiske univers - med noget på hjerte!

 

Sidst han ramte de danske scener, med showet Barnløs, blev han kladt 'modig, original, fantastisk, genial, rørende og overraskende'.

 

Den efterhånden velkendte og unikke showform, der mixer eftertænksomhed med humor, charme og tryl i verdensklasse, skaber et ganske særligt bånd mellem Rune og hans publikum. Det er én på opleveren - og vi må godt lege med!

 

Livet er sådan set godt ved Rune Klan, men derfor kan man sagtens have noget på hjerte og ekstra overskud at dele ud af fra scenen. Han lover, at ambitionerne ikke er sænket siden sidst. Med afsæt i personlige oplevelser og verden omkring os, vil den sympatiske gøgler, med vanlig selvironisk distance, give sit bud på at være HÅBEFULD anno 2020.

 

Billetpris: 340,- inkl. gebyr

 

Arrangør: Vesthimmerlands Musikhus ALFA

Boosting Business