ALSANG Live Vesthimmerland - UDSAT TIL FORÅRET 2021!

   

 

Grundet corona-nedlukningen i foråret er arrangementet flyttet fra 4. april til den 5. september 2020 kl. 11-12.30 - Og af samme årsag udsættes det igen til foråret 2021

 

Alsang 2020 skulle markere 75-året for Danmarks befrielse og hylder frihed og demokrati med fællessang i hele landet. 

 

Inden coronaen lukkede landet ned, havde ALSANG.dk tilsagn fra over 80 kommuner, herunder Vesthimmerlands, om at afvikle alsangsarrangementer i perioden op til og omkring 4. maj. Omkring 500 fællessangsarrangementer over hele landet var planlagt i en storstilet markering af befrielsen.

 

I stedet for at aflyse, har vi valgt at flytte vores arrangement til tiden omkring den 1. september, som markerer 80-året for de store landsdækkende alsangsarrangementer i 1940.

 

Den 5. september kl. 11 byder vi indenfor til ”ALSANG Live” i koncertsalen i ALFA Vesthimmerlands Musikhus.

 

Georg Metz er konferencier og vil med små fortællinger stå for sammenkædning af dagens repertoire, som byder på højskolesange, salmer og viser.

 

Arrangementet er åbent for alle, som gerne vil synge fællessang, og der er fri entré.

 

Vores gæster og brugeres helbred og sikkerhed ligger os meget på sinde. Derfor efterlever vi naturligvis myndighedernes retningslinjer for at undgå corona-smitte, og vi følger udviklingen nøje.

 

Fra kl. 10.30 serverer ALFAs Venner kaffe og kage i foyeren. Pris Kr. 10,-.

 

Om Georg Metz

Forfatter, redaktør og journalist. Georg Metz har udgivet Min Danske Sang (tre udgaver) om den historiske (faghistoriske) side af sangtraditionen. Han har beskæftiget sig særligt med besættelsens sange og har i de seneste 30 år holdt et utal af foredrag om emnet.

 

Arrangementet er en del af det landsdækkende projekt, ALSANG 2020.

 

Arrangør: ALFA & Fællessangsgruppen i samarbejde med Kultur & Fritid, Vesthimmerlands Kommune.

Fri entré

 

Boosting Business