Ivan Pedersen - Ligger ikke ned endnu - NY DATO!

Arrangementet gennemføres med nedsat kapacitet. Det sker under hensyntagen til alle myndighedernes retningslinjer for at undgå smittespredning. Vi har indført en række sikkerhedsmæssige tiltag, og vi beder publikum om at orientere sig i disse forud for besøget i musikhuset.

 

Vi må desværre annullere sædenummereringen til arrangementet for at kunne efterleve myndighedernes retningslinjer for kapacitet og afstand. Din billet er stadig gyldig, blot med den ændring, at vi afvikler arrangementet med unummererede pladser. Publikum bliver anvist pladser af husets medarbejdere efter ankomst. Som udgangspunkt skal hvert andet sæde i salen stå tomt. Dog må folk fra samme husstand, kærester eller lignende nære relationer gerne sidde sammen.

 

Dørene åbnes 40 min. før koncertstart. Vi opfordrer publikum til at komme i god tid, da der vil kunne opstå ventetid ved indgangen. Ved ankomst beder vi jer gå hurtigst muligt til salen. Det vil være muligt at hente forudbestilte drinks (se nedenfor), besøge kiosken, garderoben eller toilettet, men pga. kapacitetsbegrænsning beder vi om, at man ikke opholder sig længere tid i foyeren end højst nødvendigt.Ændring! Koncerten afvikles uden pause.
Du er velkommen til at nyde en drink i salen under koncerten, og hvis du forudbestiller den, så undgår du køen ved baren. Læs mere om forudbestilling af drikkevarer

 

Vi glæder os rigtig meget til at se jer, og vi gør vores bedste for at give jer en god live-oplevelse under disse helt specielle omstændigheder. Har I spørgsmål, så kontakt os på tlf. 96 98 00 50 eller på info@vmalfa.dk.

 

Koncerten er flyttet fra torsdag den 23. april pga. corona-krisen. Købte billetter gælder automatisk på den nye dato.

 


 

Ivan Pedersen turnerer i 2020 med stort band i anledning af sin 70 års fødselsdag i april

 

54 år på de danske scener, et bagkatalog på mere end 20 albums, over 700 registrerede sangtitler hos Koda og et samlet pladesalg herhjemme på mere end en mio. albums, skulle man tro kunne sikre Ivan Pedersen veteranstatus her i landet. Men som sanger/sangskriveren selv udtaler: "Jeg havde egentlig regnet med, at Nalle, Sebastian, Henning Stærk og jeg selv, skulle til at være veteranerene på den rytmiske, danske musikscene, nu hvor Peter Belli er "gået af". Men efter at Ulven har annonceret sin tilbagekomst, så har det med veteranstatus måske lange udsigter for mig - men jeg ligger ikke ned endnu!"

 

Ikke desto mindre - og måske netop derfor - pakker sangeren tourbussen og tager på landevejen i 2020 med et nyt show indeholdende sange fra hele karrieren. Med sig har han sit musikerhold, hvis eminente alsidighed, kunnen og lysende spilleglæde tog publikum med storm på Ivan Pedersens lands-turné i 2016, i anledning af hans 50 års jubilæum som professionel. Touren fik overalt fremragende anmeldelser af både publikum, arrangører og presse.

 

Bandet udgøres af guitarist: Lars Krarup, bassist: Tove Sørensen, på keyboards: Søren Skov, guitarist/sanger: Nanna Larsen og hele holdet piskes frem af Klaus Menzer bag trommerne.

 

"Jeg glæder mig SÅ meget til at spille og synge med dette formidable hold igen!" siger sangeren, der med et smil husker den forrige tour, hvor mange af sangene, fra McKinleys, fra Backseat, fra Moonjams repertoirer ja, også et par sange fra Laban-perioden, blev fundet frem fra gemmerne, støvet af og serveret i nye friske arrangementer. Sådan vil det også blive 2020, dog med en række fornyelser i repertoiret.

 

"Vi havde så meget en fest på scenen imellem os, og en samlet udstråling, der kunne mærkes helt ned på de allebagerste rækker, og fordi der også var plads til de lidt poetiske og melankolske sange i programmet, så sendte vi hver aften publikum hjem med et smil på læben og en lille våd plet i øjenkrogen" - husker sangeren storsmilende, mens han ser på tourplanen, der vil bringe ham selv og superholdet til de fleste egne af landet i de gode koncerthuse med den bedste akustik, hvor teknikken på touren styres af en af landets bedste musik-teknikere, Michael Engman.

 

Ikke helt, men alligevel som "snart veteran", vil Ivan Pedersen og superholdet rejse landet rundt i 2020 og bevise på koncertstederne, at han BESTEMT ikke ligger ned endnu.

 

Billetpris: 270,- inkl. gebyr

 

Arrangør: Vesthimmerlands Musikhus ALFA

Boosting Business