En ABC-koncert med Sille & Palle - Udsat til 21. februar 2021

Koncerten er udsat til foråret!

På baggrund af de seneste COVID-19- restriktioner i Vesthimmerland udsættes ABC-koncerten med Sille & Palle til søndag den 21. februar kl. 14. Alle billetholdere vil modtage information herom pr. mail fra Ticketmaster.

 


 

Alfabet-koncert med Sille & Palle

 

Sille og Palles ABC-koncert er en legende og lærerig oplevelse for de 3 - 8 årige fyldt med finurlige og sjove børnerim. Med Dina Gellerts ABC-bog i kæmpestørrelse, fyldt med flotte og farverige teninger, synger vi os igennem en eventyrlig rejse med Annas badeand fra A til Å.

 

Sille Grønberg & Palle Windfeldt

har dannet par i 26 år og er 2 af landets mest rutinerede musikere ud i koncerter og CD'er for børn med ca. 130 koncerter årligt i ind- og udland. Parret var bl.a. en del af børnejazzorkestret Djanzz og står bag musikken til Ramasjang-programmet "Rosa fra Rouladegade". De har desuden udvklet en klassisk børnekoncert i samarbejde med Operaen.

 

"En eventyrlig ABC-historie på 29 vers med masser af detaljer at gå på opdagelse i. Kan læses og hygges med sammen med børn 3-6 år..." Lektørudtalelse Bibliotek.dk

 

"Fra første øjeblik havde Sille & Palle den store flok børn og voksne i deres hule hånd og legede sig gennem et medrivende show, der aldrig tabte puste.." Aarhus Jazzfestival

 

Billetpris: 85,- inkl. gebyr

Arrangør: Vesthimmerlands Musikhus ALFA

 

 

Boosting Business