Jacob Dinesen - #aloneontheroad - Udsat til 13. februar 2021!

Koncerten er udsat til foråret!

På baggrund af de seneste COVID-19- restriktioner i Vesthimmerland udsættes koncerten med Jacob Dinesen til lørdag den 13. febuar 2021. Alle billetholdere vil modtage information herom pr. mail fra Ticketmaster.

 


 

Jacob Dinesen alone on the road - tilbage til rødderne

 

I efteråret 2020 drager Jacob Dinesen for første- og måske sidste gang, på en anderledes og helt unik solo tour - #aloneontheroad

 

Ligesom i de “unge dage”, har drømmen om at spille solo igen taget bo i Jacob, og han drager derfor atter alene afsted på landevejen, kun bevæbnet med sin stemme, sin guitar og et ønske om at genfinde sine sange i deres oprindelige form.

 

Jacob Dinesen inviterer derfor sit publikum med på en once in a lifetime solokoncert, hvor vi bliver budt helt indenfor i sangskriverens maskinrum og vi får et ekstraordinært indblik i hans musikalske DNA. Det bliver intimt, pågående, emotionelt, men først og fremmest nærværende.

 

Jacob Dinesen startede sin karriere på- og omkring Tønder Festivalen, da han var blot 13 år gammel. Kun bevæbnet med sin stemme, sin Gibson guitar og sin ukuelige vilje til at spille musik foran et live-publikum.

 

Siden er det gået stærkt for den unge sanger og sangskriver med den fantastiske stemme, der nu modtager guld & platin på sine albumudgivelser og giver koncerter på store spillesteder i hele landet - hver gang bragende udsolgt i forsalg.

 

Nu, 10 år efter sin debut på de danske livescener, tager Jacob Dinesen tilbage til rødderne hvor det hele startede. Det enkle udtryk, den akustiske guitar og det tætte nærvær med publikum.

 

Billetpris: 315,- inkl. gebyr

Arrangør: Vesthimmerlands Musikhus ALFA

Boosting Business