Jacob Dinesen - #aloneontheroad - UDSOLGT

Bemærk!

Grundet de gældende corona-retningslinjer afvikles koncerten med Jacob Dinesen som to separate koncerter.

1. koncert spiller kl. 18.30 og 2. koncert kl. 21.

Alle billetkøbere er igennem Ticketmaster blevet orienteret pr. mail om hvilken koncert de er tildelt.

 


 

Jacob Dinesen alone on the road - tilbage til rødderne

 

I efteråret 2020 drager Jacob Dinesen for første- og måske sidste gang, på en anderledes og helt unik solo tour - #aloneontheroad

 

Ligesom i de “unge dage”, har drømmen om at spille solo igen taget bo i Jacob, og han drager derfor atter alene afsted på landevejen, kun bevæbnet med sin stemme, sin guitar og et ønske om at genfinde sine sange i deres oprindelige form.

 

Jacob Dinesen inviterer derfor sit publikum med på en once in a lifetime solokoncert, hvor vi bliver budt helt indenfor i sangskriverens maskinrum og vi får et ekstraordinært indblik i hans musikalske DNA. Det bliver intimt, pågående, emotionelt, men først og fremmest nærværende.

 

Jacob Dinesen startede sin karriere på- og omkring Tønder Festivalen, da han var blot 13 år gammel. Kun bevæbnet med sin stemme, sin Gibson guitar og sin ukuelige vilje til at spille musik foran et live-publikum.

 

Siden er det gået stærkt for den unge sanger og sangskriver med den fantastiske stemme, der nu modtager guld & platin på sine albumudgivelser og giver koncerter på store spillesteder i hele landet - hver gang bragende udsolgt i forsalg.

 

Nu, 10 år efter sin debut på de danske livescener, tager Jacob Dinesen tilbage til rødderne hvor det hele startede. Det enkle udtryk, den akustiske guitar og det tætte nærvær med publikum.

 

Billetpris: 315,- inkl. gebyr

Arrangør: Vesthimmerlands Musikhus ALFA

Boosting Business