Anne Linnet - Kvindesind - UDSAT!

Anne Linnets 'Kvindesind' tour aflyses og erstattes af en koncert med et bredere udsnit af hendes egne sange - og koncerten flyttes frem til torsdag den 3. juni 2021 kl. 20.00!

 

Anne Linnet har desværre meddelt, at hendes 'Kvindesind' tour, efter flere forsøg ikke bliver til noget, og at hun ikke kommer til Vesthimmerland den 6. maj. Heldigvis er det lykkedes at udskyde koncerten. Den får samme akustiske set-up, men kommer til at rumme et bredere udsnit af Linnets mange skønne sange.


Koncerten med Anne Linnet i ALFA Vesthimmerlands Musikhus udsættes til torsdag den 3. juni 2021 kl. 20.00. 


Linnet skriver til sine fans og sit publikum: 

”Min tour med Tove Ditlevsen sange er desværre blevet aflyst to gange pga. corona pandemien og derfor kan vi heller ikke gennemføre en enkeltstående koncert i Vesthimmerland, såfremt der måske alligevel er mulighed for at gennemføre koncerter fra d. 6. maj. Men jeg har ikke lyst til at snyde jer for en koncert i Vesthimmerland. Så derfor kommer jeg i juni med samme akustiske opsætning, og spiller en koncert med alle mine egne gode sange, og håber at se jer alle – jeg har savnet at møde jer og synge sammen.”


Købte billetter er automatisk gyldige på den nye koncertdato. Skulle du være forhindret på den nye dato, eller ønsker du dine billetter refunderet, så har du naturligvis mulighed for dette.


Vi beklager de gener udsættelsen måtte medføre, men håber til at se jer til en god live-oplevelse den 3. juni i selskab med Anne Linnet og hendes band.

 

Alle berørte billetholdere har fået direkte besked fra Ticketmaster på mail.

 


 

Anne Linnet på turné med sine Tove Ditlevsen sange

 

For første gang nogen sinde vil den danske sanger og komponist stille skarpt på sine populære plader med musik til Tove Ditlevsens tekster, når hun drager på forårsturné i 2021

 

Næppe er hun kommet hjem fra forårets og sommerens triumfturné med Sanne og Lis, hvor hun spillede for flere hundrede tusinde danskere, før Anne Linnet er klar med en ny godbid til sit store og trofaste publikum. Til foråret 2021 drager hun ud for at spille sangene fra sine to Tove Ditlevsenplader, ’Kvindesind’ fra 1978 og ’Barndommens gade’ fra 1986.

 

”Jeg har ikke tidligere spillet koncerter med fokus på de to plader, så jeg glæder mig meget til at genbesøge sangene, som jeg skrev, da jeg var ganske ung i 1970’erne,” fortæller Anne Linnet og tænker her specifikt på ’Kvindesind’, som hun turnerede med dengang, men arbejdet blev ikke færdiggjort.

 

”Vi måtte dengang aflyse en række koncerter på den store turné, der lå efter udgivelsen af pladen, da min far pludselig døde i november 1979. Og jeg har faktisk ikke rørt materialet siden,” afslører Anne Linnet, som i dag er lige så glad for Tove Ditlevsens tekster som dengang, da de er ”tidsløse”, som hun siger: ”De kan tages op når som helst, og derfor er jeg ikke overrasket over, at hun stadig læses flittigt, også af de unge generationer.”

 

Ud over sangene fra ’Kvindesind’ og ’Barndommens gade’ vil Anne Linnet ikke udelukke, at hun også vil forkæle publikum med nogle særligt udvalgte numre fra sit store og imponerende flotte katalog af sange fra mere end 45 år i dansk musik som en af landets populæreste. Når Anne Linnet drager ud på turné til foråret 2021, bliver det overvejende akustisk, men med sit band på fire-fem personer i ryggen.

 

Billetpris: 345,- inkl. gebyr

 

Arrangør: Vesthimmerlands Musikhus ALFA

Boosting Business