ABC-koncert med Sille & Palle - NY DATO!


Koncerten er grundet covid-19 flyttet i flere omgange. Købte billetter til den 22. november 2020 samt den 21. februar 2021 gælder automatisk på den nye dato. Alle billetholdere er orienteret direkte pr. mail fra Ticketmaster.

 

NYT!! KRAV OM GYLDIGT CORONAPAS 
I forbindelse med den gradvise genåbning i foråret 2021 har myndighederne indført krav om fremvisning af gyldigt coronapas ved besøg i kulturinstitutioner. Et coronapas er en dokumentation for, at du enten er færdigvaccineret, er tidligere smittet eller er testet negativ inden for de seneste 72 timer. Læs hvordan du gør her: Sådan bruger du coronapasKravet gælder ikke for børn under 15 år.

 

Vi opfordrer alle gæster til at have coronapas og ID klar ved ankomst til musikhuset.

Læs om vores øvrige smitteforebyggende tiltag her: COVID-19: INFO

 


 

Alfabet-koncert med Sille & Palle

 

Sille og Palles ABC-koncert er en legende og lærerig oplevelse for de 3 - 8-årige fyldt med finurlige og sjove børnerim. Med Dina Gellerts ABC-bog i kæmpestørrelse, fyldt med flotte og farverige teninger, synger vi os igennem en eventyrlig rejse med Annas badeand fra A til Å.

 

Sille Grønberg & Palle Windfeldt

har dannet par i 26 år og er 2 af landets mest rutinerede musikere ud i koncerter og CD'er for børn med ca. 130 koncerter årligt i ind- og udland. Parret var bl.a. en del af børnejazzorkestret Djanzz og står bag musikken til Ramasjang-programmet "Rosa fra Rouladegade". De har desuden udvklet en klassisk børnekoncert i samarbejde med Operaen.

 

"En eventyrlig ABC-historie på 29 vers med masser af detaljer at gå på opdagelse i. Kan læses og hygges med sammen med børn 3-6 år..." Lektørudtalelse Bibliotek.dk

 

"Fra første øjeblik havde Sille & Palle den store flok børn og voksne i deres hule hånd og legede sig gennem et medrivende show, der aldrig tabte puste.." Aarhus Jazzfestival

 

Billetpris: 85,- inkl. gebyr

Arrangør: Vesthimmerlands Musikhus ALFA

 

Boosting Business