Anne Linnet - NY DATO!


 

NYT!! KRAV OM GYLDIGT CORONAPAS 
I forbindelse med den gradvise genåbning i foråret 2021 har myndighederne indført krav om fremvisning af gyldigt coronapas ved besøg i kulturinstitutioner. Et coronapas er en dokumentation for, at du enten er færdigvaccineret, er tidligere smittet eller er testet negativ inden for de seneste 72 timer. Læs hvordan du gør her: Sådan bruger du coronapas

Vi opfordrer alle gæster til at have coronapas og ID klar ved ankomst til musikhuset.

Læs om vores øvrige smitteforebyggende tiltag her: COVID-19: INFO

 


Anne Linnets 'Kvindesind' tour er flyttet fra den 6. maj 2021 og erstattes i stedet af denne koncert med et bredere udsnit af hendes egne sange

 

Anne Linnet har desværre meddelt, at hendes 'Kvindesind' tour, efter flere forsøg ikke bliver til noget, og at hun ikke kommer til Vesthimmerland den 6. maj. Heldigvis er det lykkedes at udskyde koncerten. Den får samme akustiske set-up, men kommer til at rumme et bredere udsnit af Linnets mange skønne sange.

 

Linnet skriver til sine fans og sit publikum: 

”Min tour med Tove Ditlevsen sange er desværre blevet aflyst to gange pga. corona pandemien og derfor kan vi heller ikke gennemføre en enkeltstående koncert i Vesthimmerland, såfremt der måske alligevel er mulighed for at gennemføre koncerter fra d. 6. maj. Men jeg har ikke lyst til at snyde jer for en koncert i Vesthimmerland. Så derfor kommer jeg i juni med samme akustiske opsætning, og spiller en koncert med alle mine egne gode sange, og håber at se jer alle – jeg har savnet at møde jer og synge sammen.”

 

Allerede købte billetter er automatisk gyldige på denne nye koncertdato. Skulle du være forhindret på den nye dato, eller ønsker du dine billetter refunderet, så har du naturligvis mulighed for dette.

 

Vi beklager de gener udsættelsen medfører, men håber til at se jer til en god live-oplevelse i selskab med Anne Linnet og hendes band.

 

Alle berørte billetholdere skulle gerne have fået direkte besked fra Ticketmaster på mail.

 

Billetpris. 345.- inkl. gebyr

Arrangør: Vesthimmerlands Musikhus ALFA

Boosting Business