Comedyklubben - UDSAT!

Arrangementet med Comedyklubben udsættes til efteråret. Ny dato følger snarest....
Alle billetholdere er orienteret direkte pr. mail. 

 
Så bliver der ENDELIG noget at grine af igen her i ALFA. I samarbejde med Comedyklubben byder vi nemlig på en aften med rigtig god stand-up. Så kom og få en humørvaccine til lattermusklerne.

 

Thomas Hartmann:
Thomas Hartmann er en verbal-ekvilibrist i særklasse! Det er den rette betegnelse for en komiker, der som ingen anden formår at underholde om hverdagen i en strøm af intelligente og ustyrligt sjove betragtninger. Det har gjort ham til en af de mest efterspurgte inden for stand-up i Danmark – både som komiker og tekstforfatter.
 


Phillip Devantier:
Phillip er en af de nye tilføjelser i dansk comedy - ikke desto mindre vandt han DM i Stand-up i 2018. En super sjov og selvironisk komiker, der med masser af fart og tempo blæser publikum bagover af grin.
 


Tjelle Vejrup: (vært på aftenen)
Stilen er jysk og tilbagelænet, uden stress, men samtidig i et tempo, hvor opmærksomheden holdes fast, og ingen føler sig efterladt.
Hvis du måske føler, du har set Tjelle før, så kan det være i et utal af tv-programmer som ’Versus’ på DR1, ’Rundt På Gulvet’ på TV2 og klassiske programmer som ’Live Fra Bremen’ og ’Bingo Banko’, hvor han for år tilbage fik sit første gennembrud.
Tjelle Vejrup er 33 år, gift og far til to børn, bosat i Østjylland og han er desuden uddannet journalist. Han har optrådt med standup siden 2008, og i 2013 nåede han finalen til DM i Standup.

 

Billetpris: 150,- inkl. gebyr

Arrangør: ALFA

 

KRAV OM CORONAPAS
I forbindelse med den gradvise genåbning i foråret 2021 har myndighederne indført krav om fremvisning af gyldigt coronapas ved besøg i kulturinstitutioner. Et coronapas er en dokumentation for, at du enten er vaccineret, er tidligere smittet eller er testet negativ inden for de seneste 72 timer. Sådan bruger du coronapas

Vi opfordrer alle gæster til at have coronapas og ID klar ved ankomst til musikhuset.

 

Læs om vores øvrige smitteforebyggende tiltag her: COVID-19: INFO

Boosting Business