Nordic Folk Festival


Kom til smukke Vesthimmerland den 2. - 4. juli og oplev urpremieren på en unik dobbeltfestival med nordisk folkemusik i centrum. På et kloster og på en ø.

 

Musik, fællesskab – og meget mere 

Nordic Folk Festival foregår på 2 lokationer, Vitskøl Kloster og Livø. 

 

Om fredagen danner Vitskøl Kloster rammen om et eksklusivt program med historisk rundvisning på klosteret, gourmetmiddag og koncerter med to af den danske folkemusikscenes stærke profiler; stryge- og vokalgruppen Vesselil samt det internationalt anerkendte Blum og Haugaard Band. En luksusoplevelse båret af høj kvalitet i klostrets helt unikke historiske rammer. 

 

Lørdag og søndag spiller et varieret festivalprogram på Livø. Denne del af festivalen er en jordnær, økologisk, udendørs weekend, og det er oplagt at tage hele familien med. Festivalbilletten giver adgang til en samlet oplevelse bestående af koncerter, foredrag, danse-workshops, fællessang, rundvisninger, outdoor madevents samt færge til Livø. Her kan du blandt andet opleve koncerter med Mads Hansens Kapel, Nü Fiona, Nordens Tone samt Jensen, Bugge og Høirup.

 

All-inclusive

Billetter til festivalen er “all-inclusive”. Det betyder, at festivalgæster får færgeoverfart, mad og musik med i prisen. Du kan vælge at købe billet til en enkelt dag, eller tage en samlet pakkeløsning og få det hele med. Det eneste gæsten selv skal sørge for er drikkevarer, som købes separat i baren på festivalen samt evt. overnatning. Læs mere om overnatning

 

Corona

Nordic Folk Festival er tilrettelagt under kraftig påvirkning af corona-pandemien, og den gennemføres i henhold til alle gældende retningslinjer, så det bliver trygt for publikum at deltage. Det betyder blandt andet, at der er et begrænset antal billetter til rådighed i festivalens første år, og at der er krav om gyldigt coronapas. 

 

Fonde og samarbejdspartnere

Nordic Folk Festival støttes økonomisk af Statens Kunstfond, Koda Kultur, Augustinus Fonden, Region Nordjylland samt Vesthimmerlands Kommune. Festivalen tilrettelægges af en bestyrelse, der samler de bedste kræfter fra netværket Genklang, Kulturskolen Vesthimmerland, genreorganisationen Tempi, Det Musiske Hus (regionalt spillested i Frederikshavn), Dreamers’ Circus og ALFA Vesthimmerlands Musikhus. 

 

Læs mere og find billetter på www.nordicfolkfestival.dk

 

Boosting Business