Martin Brygmann - Tilfældighed eller skæbnen?

Kom med til et musikalsk foredrag, hvor Martin Brygmann sætter fokus på, hvordan man klarer den kreative karrieres kringlede kurs – uden at blive køresyg!

 

Hvad ville der være sket: Hvis jeg ikke havde haft modet til at risikere fiaskoen? Hvis jeg ikke havde været lige dét sted, på lige præcis dét klokkeslæt? Hvis jeg kom til at spille guitar i stedet for trommer?

 

Martin Brygmann fik sig en bedre karriere, end han havde turde håbe på, trods omveje. Eller måske på grund af omveje? Han har været ude for mere, end langt de fleste af os har. Det tog ham lang tid at erkende, at han skulle komme til at gøre… det alt sammen. Sådan næsten da.

 

Mange af os føler os trygge i det velkendte. Dagene skal helst ligne hinanden så meget som muligt, men for Martin Brygmann er det blevet et dogme kun at gøre ting, som han aldrig har prøvet før. Han leder efter de stier, der ikke er for nedtrampede. Hans arbejdsdag ligner på ingen måde hinanden, og dagene ser hver dag anderledes ud.

 

Glæd dig til et spændende, lærerigt og meget underholdende foredrag, hvor Martin Brygmann fortæller om, hvordan det gik til, at han i dag kan kalde sig trommeslager, komponist, skuespiller, konferencier, sanger, komiker o.a. Det er alt sammen garneret af sang og popmusik. Og du må hellere end gerne synge med – hvis altså coronarestriktionerne desangående er ophævet.

 

Billetpris: 220,- inkl. gebyr

Arrangør: Vesthimmerlands Musikhus ALFA

Boosting Business