Comedyklubben - AFLYST!


Så bliver der ENDELIG noget at grine af igen her i ALFA. I samarbejde med Comedyklubben byder vi nemlig på en aften med rigtig god stand-up. Så kom og få en humørvaccine til lattermusklerne. 

 

Omar Marzouk

Omar har igennem årene begejstret tv-seere, publikum og anmeldere når han har sørget for både grin og diskussion. Omar kunne i 2012 opleves i “Omars Ark” på DR2 samt i det anmelderroste one-man show “Omskåret”, der blandt andet fik fem stjerner i BT, fire stjerner i Børsen og fire hjerter i Politiken. I foråret 2013 kunne man igen opleve Omar Marzouk, da han var rundt i landet med sit one man show “Bange for sjov”. Omar Marzouk har desuden kunnet opleves i den roste "Stand-up Revy" både i 2016, 2017, 2018 og 2019, hvor han med Flemming Jensen, Michael Schøt og Sebastian Dorset leverer samfundssatire på højeste plan.

 

Daniel Lill

Daniel Lill har sine rødder i det jyske og er især kendt for sin sublime publikumskontakt, en herlig mimik og en meget løssluppen og fjollet tilgang til sit materiale. Der bliver improviseret, gakket og fortalt masser af jokes. Senest har Daniel tourneret landet med sit andet oneman show "Glad i låget" der spillede for fulde huse i hele landet. I 2014 var Lill nomineret til Årets Komikertalent under Zulu Comedy Galla.

 

Simon Væver

Danmarksmesteren i Stand-up 2019 er sidste mand Comedyklubben-holdet. Simon Væver er en energisk ung herre, som tog publikum med storm under DM i Stand-up. En forrygende og alsidig komiker, der senest har kunnet opleves i hans hele eget talkshow på DR2 "Det ik sjovt Simon", hvor han med stor succes gav et komiske bud på hvordan man kunne finde det sjove i en række tabuer.

 

Billetpris: 150,- inkl. gebyr 

Arrangør: ALFA

Boosting Business