Elisabeth Holmegaard Nielsen

Elisabeth Holmegaard Nielsen afsluttede sin kandidatuddannelse ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium som 21-årig og blev straks efter optaget i solistklassen sammesteds samt ved Universität für Musik i Wien.

 

Elisabeth Nielsen er prisvinder ved flere konkurrencer i Danmark, Østrig, Portugal, Italien og Holland, bl.a. Steinway Konkurrencen, Salieri-competition, ”Prof. Dichler-Wettbewerb” og ”International Piano Competition for Young Musicians” i 2012, hvor hun vandt Hollands Symfoniorkesters pris. Hun optræder jævnligt ved festivaler i Italien, Tyskland, Holland, Schweiz, Slovakiet, Østrig, Ukraine, Sverige og Danmark.

 

Elisabeth Nielsen er en meget aktiv musiker og spiller både kammermusik, med sangere og involverer sig gerne i projekter på tværs af genrer: Chopin-saloner med oplæsning, musik og billeder, projektleder og dansk stemme i Opera-Reqiuem ”IYOV” m.fl. I 2015 tog hun initiativ til en fejring af Carl Nielsen med en række koncerter i Danmark, Ukraine, Østrig og Italien.

 

Elisabeth Nielsen er aktuel med sin debut-cd hos pladeselskabet DANACORD med værker af Bach, Schumann, og Prokofiev, indspillet i Bartok Studio Milano. Release-koncerterne fandt sted i Tivolis Koncertsal og ved festivalen "Nuova Coppa Pianisti" i Italien i 2015. I 2016 modtog hun Sonnings Talentpris.

 

I februar 2019 gæstede hun ALFA i forbindelse med fejringen af Per Kirkeby og nyudgivelsen af en ny bog om Kirebys murstenskunst. Hun gav tilhørerne i salen en stor oplevelse, så vi glæder os i Vesthimmerlands Musikforening overordentligt meget til at gense og genhøre Elisabeth Holmegaard Nielsen.

 

Billetpris: Gratis adgang for medlemmer af Vesthimmerlands Musikforening.

Prisen for billetter i løssalg kr. 150.- dog kr. 75.- for unge med gyldigt studiekort, og børn til og med 7. klasse har gratis adgang ifølge med voksne. Billetsalget foregår på Himmerlandsbilletten.dk og åbner den 1. september 2021.

 

Arrangør: Vesthimmerlands Musikforening

Boosting Business