Koncertaften med Twang


En koncert med Twang er uforudsigelig. Koncerten er fyldt med humor og varme når de tre musikere går på scenen og samles om deres fælles mikrofon. Twangs besætning med bas, violin og banjo er måske nok traditionel, men trioen er konstant i gang med at forny og nyskabe den amerikanske folkemusik, og har fundet deres helt eget udtryk uden at slippe traditionen.

 

Twang er kendt for deres nærvær, ærlighed og tætte samspil med publikum og hinanden. Det er ikke unormalt, at publikum til deres koncerter får både tårer i øjenkrogen og griner højlydt med bandet. Publikum husker Twang for deres fænomenale trestemmige sang og deres instrumentskift, når bassisten pludselig finder guitaren frem og banjospilleren griber bassen, mens violinen bliver skiftet ud med mandolin. Med musikalsk overskud, historier, anekdoter og drillerier, binder trioen sangene sammen til en levende koncertoplevelse.

 

Deres egne numre rummer alt fra den dybe, hudløse melankoli til hoppende, humoristiske og satiriske hits. Og deres fortolkninger af amerikanske folkeklassikere løfter taget, når de med kærlighed til traditionen krydrer sangen med ders særlige Twang!

 

Twang består af:

Spencer Gross: Kontrabas - guitar - sang

Thyge Søndertoft: Violin - mandolin - sang

Peter Banks: Banjo - kontrabas - sang

 

Koncerten spilles på Johs. V. & Thit Jensen Museet, Søndergade 48, 9640 Farsø

 

Billetpris: 100,-

Arrangør: Johs. V. & Thit Jensen Museet og ALFA

Boosting Business