PLUS 1 // RADIO MERKUR


Poetiske pop-piloter skyder rocken ind i fremtiden. Vokalharmonier og poptimistiske melodier om hverdagens små og store mirakler. Bandet Radio Merkur transmitterer deres sange fra livets brændpunkter med poetisk tæft og rytmisk historiefortælling. Altid med seneste nyt fra følelsesregistret, prognoser om befolkningens tilstand og musikalske vejrudsigter. Syng med, hæng på og lyt løs!

 

Radio Merkur er: Nikolaj Wolf på kontrabas, M.C. Hansen på guitar, Jens Jepsen på guitar og Jacob Chano på keyboards og trommer. Et band af dygtige, professionelle musikere, der formår at skabe nærvær, fællesskab og relation til deres publikum.

 

 

HVAD ER PLUS 1 KONCERTER?

I november og december 2021 præsenterer ALFA Vesthimmerlands Musikhus i samarbejde med Psykiatri & Handicap i Vesthimmerlands Kommune og ”Ud Med Kulturen” et nyt koncertformat: PLUS 1. Du kan genkende koncerterne i vores program, når du ser navnet og logoet PLUS 1. 

 

Og hvad går det så ud på? Jo - køb én billet og invitér en ledsager, en ven eller et familiemedlem med gratis. Vi  skal være sammen om gode oplevelser. Efter koncerten fordøjes indtrykkene med kaffe og kage i foyeren.

 

  • PLUS 1 handler om at invitere, glæde sig, opleve nyt og hygge sig sammen.

  • PLUS 1 koncerterne finder sted på hverdage i dagtimerne i dit lokale musikhus.

  • PLUS 1 koncerterne giver fællesskab, nærvær, smil, grin og gode stunder.

  • Med alle billetter følger en gratis billet, deraf navnet PLUS 1

 

 

Billetpris: 150,- (inkl. gebyr). Billetten giver adgang for 2 personer. (Billetsalget er endnu ikke åbnet)

Unummererede pladser.

Ved ALFAs PLUS 1-koncerter er der ekstra pladser til kørestolsbrugere. Kontakt ALFAs administration på 96 98 00 50 for at bestille en kørestolsplads.

Boosting Business