Ginne Marker - NY DATO!

Koncerten er grundet covid-19 flyttet fra den 29. januar 2021! 

 

Alle billetholdere skulle gerne have modtaget information herom pr. mail fra Ticketmaster.

 


 

I november 2019 udkom debutalbummet, For Seasons to Come, der betød en bragende ankomst på den danske musikscene, og sikrede Ginne Marker Årets Talent og Årets Komponist (jazz) ved Carl Prisen 2020.

 

Albummet, som er produceret af Aske Jacoby, fik en flot modtagelse, og med sine over 4 millioner streams resonerer det hos både publikum såvel som anmeldere – 5 stjerner i GAFFA og 4 hjerter i Politiken, og det er blandt de Bedste Udgivelser i 2019 hos bloggen, JazzNyt.

 

Det 25-årige Aalborgensiske stjerneskud kan med sine smukke og originale sange, sit fremragende guitarspil og sin rørende stemme virkelig formidle store følelser på en lavmælt, underspillet og, ja, nordjysk facon. Kald det pop, jazz-pop, singer-songwriter. Musikken favner det hele og har inderlighed og stærk historiefortælling som sin røde tråd.

 

Ginne har spillet support for navne som Carl Emil Petersen, Claus Hempler og Signe Svendsen, og i 2021 tager hun ud i hele landet for at præsentere sine egne sange med stort musikalsk nærvær.

 

”Dét her – det er en af de bedste danske singer-songwriter-/vokaljazzalbumdebuter i et årti!”
- Ivan Rod, Gaffa (5/6 stjerner)

 

“Når jeg lytter til ’For Seasons to Come’, er jeg ikke i tvivl om, at Ginne Marker allerede nu må være et flot møde på en scene med sin fine følelsesladning og sine imponerende varierede og alligevel ukunstlede fraseringer.”
- Kim Skotte, Politiken (4/6 hjerter)

 

Billetpris. 110,- inkl. gebyr

Arrangør: Vesthimmerlands Musikhus ALFA

Boosting Business