Mirja Klippel & Vesselil


Med en stor stemme, et inderligt klangunivers og en sans for at skrive sange, der forbinder dybt personlige erfaringer med billeder fra den nordiske natur, har den finske sangskriver, sanger og multi-instrumentalist Mirja Klippel markeret sig som et særligt talent på den alternative folk-scene. Allerede hendes debut-EP "Lift Your Lion" (2016), indbragte den københavner-baserede musiker en Danish Music Award Folk som årets sangskriver. Siden har hun turneret flittigt i både Europa, Rusland og Nordatlanten, ligesom hun i 2018 udsendte det roste fuldlængde-album "River of Silver". Med sit seneste album, Slow Coming Alive, føjer hun atter nye nuancer til sin alternative og poetiske folk og fortsætter med at udvide dybderne og højderne i sin sangskrivning. Med sin faste medmusiker Alex Jønsson, drager hun publikum ind i et organisk og atmosfæriske univers, hvor personlige erfaringer åbner op for psykologiske dybder, og hvor intime rum går hånd i hånd med rå og vilde landskaber.

 

Koncerten gæstes af den danske DMA-nominerede vokal- og strygetrio Vesselil, som spiller og synger nordisk  traditionel  og  nykomponeret  “kammerfolk”. Vesselil har med deres  intense nærvær og hengivne sammenspil skabt et varieret, elegant og energifyldt koncertrepertoire med dybe rødder i den nordiske folkemusiktradition.

 

Line up:

Mirja Klippel: sang, guitar & waldzither
Alex Jønsson: guitar, kor

 

Vesselil
Clara Tesch – violin, brastch, & sang
Elisabeth Dichmann – violin & sang
Maja Aarøe Freese – femstrenget cello & sang

 

CITATER
 
"Mirja Klippel kan ikke anbefales varmt nok!” – Diskant (DANMARK)  

 

“...a folk diamond for filigree-pop-audiophiles” – Glitterhouse (TYSKLAND)  

 

“I tried to find a way to compare her to another artist, but simply couldn't. There was only Mirja Klippel.” – Postimees (ESTLAND)

 

Billetpris: 150,- inkl. gebyr

Arrangør: ALFA

 

 

Boosting Business