Juncker


I efteråret 2021 udsendte Juncker sine allerbedste sange på et album, som kom til at hedde "Længere Nede Ad Vejen". Albummet blev efterfulgt af en efterårstour i 2021, som fortsætter i 2022. Albummet indeholder hits som ikke tidligere er blevet udgivet på cd eller vinyl bl.a. "Wallenberg og "Udover Brønshøj" - samt et par nye sange, hvor en af disse ber skabt i et samarbejde med Andreas Odbjerg; nemlig nummeret "Evigheden Mellem Os".

 

At Juncker har leveret hele fire(!) titelmelodier til alle sæsoner af nogle af de mest sete TV-programmer i nyere tid - "Kurs mod fjerne kyster" med Beha-familie - taler også sit eget sprog.

 

Juncker ramte med sangen "Mogens og Karen" den danske sjæl med teksten om et nabopar, der trods deres tilforladelige navne nærede giftige bær og en gal hund i haven. Eftertænksomheden og de catchy tekster og kompositioner har altid været kendetegnende for Juncker, hvis tekster bugner af flotte billeder og metaforer, men også ovedreven melankoli.

 

Anmelderne tog rigtig godt imod Junckers senes album, GLOBUS NV (2018) og kaldte det bl.a. "hans mest helstøbte album" (GAFFA - 5 stjerner) og "nogle af hans bedste popsange i karrieren" (Fyens.dk - 5 stjerner)

 

Glæd dig til at opleve Juncker - live på scenen i ALFA - med klassiske evergreens og nye hits!

 

Billetpris: 195,-


Arrangør: ALFA
 

Boosting Business