Dansk Slagerparade 2025

På Dansk Slager Parade 2025 kan du endnu en gang opleve alle de største hits og populæreste sange fra den skønne danske sangskat. På holdet finder vi Jan Schou, Susanne Breuning, Michael Winckler Anne-Mette Rix, Karin Strand-Holm og Klaus & Servants.

Jan Schou kender hele Danmark fra utallige revyer som den sjove mand. Det er første gang, han stiller op på Dansk Slager Parade – og han opfylder dermed et flere år gammelt ønske fra Stig Ulrichsen/C B & Ole B. Booking, som styrer Dansk Slager Parade.

Og mon ikke Susanne Breuning gi’r et par af farmand Knud Pheiffers evigt grønne sange. Susanne er et ikon i revyverdenen – og nu får vi også lov at opleve hende på Dansk Slager Parade.

I 2025 ville Gustav Winckler være fyldt 100 år. Det bliver fejret – og hvem kan gøre det bedre end… Michael Winkler.

Anne Mette Rix har været med på Dansk Slager Parade flere gang tidligere, og hun har hver gang været en veloplagt og festlig overraskelse – det bliver spændende, hvad hun vil glæde os med i 25. Uden at løfte sløret kan vi love, at der bliver fult tryk på nogle af de helt store danske popklassikere.

Traditionen tro er det Klaus & Servants, der – foruden at back’e alle solisterne op – også serverer både helt nye sange og ikoniske hits fra deres store bagkatalog.

Hele den festlige buket præsenteres med glimt i øjet af Karin Strand-Holm. Vent ikke med dit billetkøb, sidste år var lang de fleste steder udsolgt længe før koncerten, og de første steder har allerede meldt udsolgt.

Glæd dig til en uforglemmelig oplevelse med Dansk Slager Parade 2025!

Køb billetter her
Hvornår
9. februar 2025
Hvornår?
9. februar 2025, kl. 15:00
Tidspunkt
Kl. 15:00
Lokation
ALFA Vesthimmerlands Musikhus
Pris
305,-
Inkl. billetgebyr
Titel
Dansk Slagerparade 2025
Arrangør
Stig Ulrichsen Entertainment
Køb billetter her
crosschevron-down