Eskær Trio


Eskær Trioen der udgøres af Julie Eskær, violin, Emilie Eskær, cello og Charlotte Thaning, klaver, er kendt for deres medrivende samspil og bevæger sig frit i hele triolitteraturen fra de ældste værker til nykompositioner tilegnet dem. De fejrede i 2019 25-års jubilæum og er et af Danmarks mest erfarne og kunstnerisk sammensmeltede kammerensembler og har gennem mere end 25 år haft en succesfuld koncertkarriere i ind- og udland.

Trioen vandt i sin tid 1. pris i P2's Kammermusikkonkurrence samt 2.pris i Nordisk Kammermusikkonkurrence i 1996. Siden vandt de priser i flere internationale kammermusikkonkurrencer. De har haft en særdeles aktiv koncertvirksomhed og optrådt i de fleste europæiske lande, inkl. steder som det berømte Concertgebouw i Amsterdam samt Berlin og Paris. Trioen har desuden optrådt i flere andre verdensdele og var i 2018 på en stor turné i Kina.

I anledning af Beethovens 250 års jubilæum (2020) var trioen solister i Beethovens Triple-koncert flere gange, bl.a. med Sønderjyllands Symfoniorkester.

Eskær Trioen har modtaget en lang række hædersbevisninger og legater som Spies Fondens Musikpris, Van Hauen Legatet og Gurli og Poul Madsens Legat. Trioen har desuden flere prisvindende cd-indspilninger bag sig, bl.a. Brahms’ samlede klavertrioer. Alle udgivelser har høstet internationale såvel som nationale anmelderroser og har vundet priser som P2 prisen for “Årets klassiske CD” og “Årets kammermusikudgivelse” samt en kåring som “CD of the month” i det internationale musikmagasin “The Strad”.

Gratis adgang for medlemmer af Vesthimmerlands Musikforening.

Prisen for billetter i løssalg kr. 150,- dog kr. 75,- for unge med gyldigt studiekort, og børn til og med 7. klasse har gratis adgang ifølge med voksne.

Køb billetter her
Hvornår
9. oktober 2022
Hvornår?
9. oktober 2022, kl. 16:00
Tidspunkt
Kl. 16:00
Lokation
ALFA Vesthimmerlands Musikhus
Pris
150,-/75,-
Inkl. billetgebyr
Titel
Eskær Trio
Arrangør
Vesthimmerlands Musikforening
Køb billetter her
crosschevron-down