Herman's Hermits - 60 års Jubilæum


Træd ind i tidsmaskinen og tag med på en rejse gennem Hermans Hermits' enestående karriere, der strækker sig fra 60'erne og op til det nye årtusinde. Siden deres spæde start i Manchester i april 1964 har Hermans Hermits leveret 23 hitsingler, 10 album,der har solgt over 80 millioner eksemplarer, multi-million streams og downloads samt enormt succesfulde turnéer i Storbritannien, Amerika, Australien, Europa og resten af verden, rangerer de stadig som en af de mest succesrige populære musikacts, Storbritannien nogensinde har produceret.

Hermans Hermits evner at appellere til et bredt publikum, både voksne, der mindes 60'erne, og nye fans, der hopper med på den vedvarende bølge. Der er garanti for en fuldendt oplevelse for alle. Bandet leverer en showoplevelse i verdensklasse med en energisk og dynamisk scenepræstation samt solid musikalsk dygtighed, hvor de "Golden Oldies" stadig udgør en betydelig del af showet. Hvem kan modstå trangen til at synge med på de nostalgiske numre som "No Milk Today" og "Mrs. Brown You've Got A Lovely Daughter”?

Ud over hitlistesucces har Herman's Hermits medvirket i tre film og optrådt utallige gange på tv-shows over hele verden, herunder "The Royal Variety Performance" og hele fem gange på "The Ed Sullivan Show" i USA. Alt dette har bidraget til Hermans Hermits' lange levetid og fortsatte succes.

Lad os her til slut præsentere bandets medlemmer:
- Keyboards og vokal: Tony Hancox
- Guitar og vokal: John Summerton
- Bas og hovedvokal: Jamie Thurston
- Trommer og vokal: Barry Whitwam

Herman's Hermits er mere levende og kraftfulde end nogensinde før, og deres musik og scenepresence formår stadig at forbinde generationer og bringe glæden fra 60'erne og deres efterfølgende årtier til live på scenen.

Varighed: 100 min. Dørene åbner kl. 14:00.

Køb billetter her
Hvornår
21. april 2024
Hvornår?
21. april 2024, kl. 15:00
Tidspunkt
Kl. 15:00
Lokation
ALFA Vesthimmerlands Musikhus
Pris
325,-
ekskl. billetgebyr
Titel
Herman's Hermits - 60 års Jubilæum
Arrangør
Stig Ulrichsen Entertainment

Dette arrangement er afviklet

crosschevron-down