Jan Gintberg - Død eller Leende

Danmarks altfavnende comedy-enspænder Jan Gintberg er tilbage på scenerne! Improvisationens og de skæve betragtningers mester er på vej med håb, latter og absurditeter fra det levede liv! Gintbergs nyeste show ”Død eller Leende” rejser også i 2022 ud på en overraskende sjov Danmarksturné.

Sidst vi mødte Gintberg på landets comedy-scener var i 2018, hvor han redede verden (med ét blødt D). Derefter har DR1-seerne haft fornøjelsen af Gintberg i hans serie “Gintberg og de sidste Patriarker", og de har kunnet følge med i jagten på lokale opfindere i ”Gintberg, Eskelund og den Dybe Tallerken”

”Jeg betragter det som min livsopgave som komiker at minde folk om at grinet er et ret unikt smøremiddel vi mennesker har udviklet. Efter en af de mere triste og langstrakte perioder i historien, er det tid til at vi kommer ud af ekkokamrene og vælger mellem latteren eller et forholdsvis trist liv i sort/hvid,” siger Jan Gintberg og fortsætter: ”Jeg har set og oplevet nok til, at jeg med sikkerhed kan sige, at det er ligeså fint at forsøge at finde glæde i alt livets galskab fremfor at sætte sig til at krepere med hængende mundvige.
Og nu må I have mig undskyldt jeg har piller der skal spises”, siger Gintberg fra sin træningslejr et hemmeligt eksotisk sted - nærmere betegnet en garage i en forstadskommune i Danmark.

Død eller Leende er et stærk satirisk og personligt show. Om at huske ikke kun at overleve men også leve imens man overlever. Inklusive bizarre afstikkere til alt fra magtliderlig frugt, Glyngøre håndsprit, presse, politik, procenter, privilegieblindhed og andre ting med ’p’. Og så er der jo gudskelov blevet en del mere at tale om i den evige og nu også hidsige polokamp mellem kønnene.
”Som min kloge moster altid siger: ’Kvinder er fra Venus og mænd er fra centerpubben…’ Det er klart, vi bliver nødt til at kunne grine af vores forskelligheder for overhovedet at kunne holde hinanden ud”, slutter Gintberg endelig iklædt tidens tern og tophue.

Er du også træt af at være træt? Så fang Jan Gintberg ’Død eller Leende’, i hele landet.

Køb billetter her
Hvornår
13. oktober 2022
Hvornår?
13. oktober 2022, kl. 19:00
Tidspunkt
Kl. 19:00
Lokation
ALFA Vesthimmerlands Musikhus
Pris
415,-
Inkl. billetgebyr
Titel
Jan Gintberg - Død eller Leende
Arrangør
ALFA
Køb billetter her
crosschevron-down