Karmen Rõivassepp Quartet

Når man første gang hører den estiske jazzsanger og komponist, Karmen Rõivassepp, er man klar over, at hun kan noget helt særligt. Flere og flere får øjnene op for hendes åbenlyse talent.

Siden, hun flyttede til Danmark i 2012, har Karmen Rõivassepp med udgangspunkt i den aarhusianske jazzscene, opbygget et hurtigt voksende publikum. Hun har også gjort sig bemærket udenfor det østjyske og bl.a. optrådt med DR Big Band og Aarhus Jazz Orchestra.

Rõivassepp er kendetegnet ved sin nærmest instrument-lignende måde at synge på, en ren klang og sin altid legende natur.

Sammen med de blændende, unge musikere, Simon Gorm Eskildsen (p), Adrian Christensen (b) og Daniel Sommer (drm) har hun dannet en kvartet, som fortolker Rõivassepp’s originale musik med lejlighedsvise glimt af den store verden af jazz standards.

Bandet bevæger sig i et univers af moderne jazz og inviterer lytteren ind i en verden af oprigtig glæde, ro, melankoli og hengemt smerte gennem medrivende melodier og ærlig historiefortælling.


„The bandleader’s vocals are striking in their purity, her range and her pitching impressive. And she’s harmonically inventive when decorating melodies with intricate, scat-sung phrases [...].“

- Thomas Rees, Downbeat Magazine (2018)

„Rõivassepp forekommer at tilhøre den kategori af sangere, som betragter stemmen som et instrument i sig selv. Hendes behandling af hver tone er udsøgt, og hun fremtræder overbevisende med løfter om mere.“
– Jakob Hassing, JazzSpecial (2018)

 

Koncerten spilles i Beta (lille sal).
Unummererede pladser (cafeopstilling)

Køb billetter her
Hvornår
25. november 2022
Hvornår?
25. november 2022, kl. 20:00
Tidspunkt
Kl. 20:00
Lokation
ALFA Vesthimmerlands Musikhus, Beta
Pris
150,-
Inkl. billetgebyr
Titel
Karmen Rõivassepp Quartet
Arrangør
ALFA Vesthimmerlands Musikhus
Køb billetter her
crosschevron-down