Luftens Helte - Det Store Juleshow 2023

Få billetter tilbage

Juletiden er fyldt med magi, forventningens glæde og ikke mindst traditioner – og nu kan en koncert med Luftens Helte blive en del af din jul.

Tag med på en rejse med sange fra film som Løvernes Konge, Frost, Klokkeren fra Notre Dame, Aladdin, Junglebogen og mange flere, når de store musikalske folder slåes ud til Luftens Heltes Juleshow 2023 torsdag d. 7. december 2023.

På scenen står 19 musikere klar til at vække dine minder til live i en gåsehudsfremkaldende koncertoplevelse. Forvent en musikalsk bevægende rejse gennem mere end 80 års storslået og magisk filmmusik.

Med et professionelt orkester bestående af både messing- og træblæsere, samt strygere og rytmegruppe, er du garanteret en autentisk oplevelse af allerhøjeste klasse. De tre forsangere formår på eventyrlig vis at inddrage publikum i de forskellige universer, og med humor og indlevelse væver de en rød tråd igennem aftenens program. Med musik varierende fra det legende og fortællende, til det symfoniske og episke, er du, venner og familie sikret en uforglemmelig oplevelse for alle aldersgrupper.

Koncerten er med siddepladser, så du kan læne dig tilbage – eller sidde på kanten af stolen – og lade dig opsluge af de magiske vingesus, Luftens Helte leverer med overskud og indlevelse fra scenen. Det bliver et fabelagtigt show fyldt med høj musikalitet og rørende sekvenser, der med stor sandsynlighed får frembragt både gåsehud og smil.

Tag fat i familien og vennerne, slå jer ned i sæderne og lad jer blive ført gennem hele paletten af de største tegnefilmssange.

Tænk på det bedste du ved og start din juletradition med Luftens Heltes Juleshow.


Nyd en lækker tapasplatte inden koncerten

Du har mulighed for at tilkøbe en juleinspireret tapasplatte til spisning i huset før aftenens koncert med Luftens Helte – Det Store Juleshow 2023. Serveringen sker i musikhuset kl. 18.30, i lokale Beta.

Pris: Kr. 250,-.  Drikkevarer tilkøbes på stedet.

Bestilling af tapas kan ske som tilkøb i forbindelse med billetkøb, eller du kan lave forudbestilling af mad separat.

 


Julekoncerten arrangeres i samarbejde med Messecenter Vesthimmerland.

Køb billetter her
Hvornår
7. december 2023
Hvornår?
7. december 2023, kl. 20:00
Tidspunkt
Kl. 20:00
Lokation
ALFA Vesthimmerlands Musikhus
Pris
295,-
inkl. billetgebyr
Titel
Luftens Helte - Det Store Juleshow 2023
Arrangør
Messecenter Vesthimmerland & ALFA
Få billetter tilbage
crosschevron-down