PLUS 1 // Marc Facchini

Marc Facchini er en ener på den danske musikscene. I starten af 2010’erne var den dansk/italienske sangskriver frontmand i det KarriereKanon-vindende rockband Mescalin Baby, og senere i det genrebrydende artpop-projekt Mother

Lewinsky. Siden 2015 har han turneret land og rige rundt, med sit dansksprogede soloprojekt, hvor Facchini’s psykedeliske neo-folk har fortryllet publikum på alt fra store festivalscener til tætpakkede dagligstuer.

“For det er her, i hans kød, i hans inkarnation af nedgriflede sange, som en strålende performer med rødder i fortiden og topskud i nutiden, at det hele giver mening. Et menneske ytrer sig og mener hvert et fucking ord. Så er det, at det er tid til at spidse ører”

Ralf Christensen, Dagbladet Information, Anmeldelse af Mørk Mandala (2016)

HVAD ER PLUS 1 KONCERTER?

I 2022 præsenterer ALFA Vesthimmerlands Musikhus i samarbejde med Psykiatri & Handicap i Vesthimmerlands Kommune og ”Ud Med Kulturen” et nyt koncertformat: PLUS 1. Du kan genkende koncerterne i vores program, når du ser navnet og logoet PLUS 1.
Og hvad går det så ud på? Jo - køb én billet og invitér en ledsager, en ven eller et familiemedlem med gratis. Vi skal være sammen om gode oplevelser. Efter koncerten fordøjes indtrykkene med kaffe og kage i foyeren.

  • PLUS 1 handler om at invitere, glæde sig, opleve nyt og hygge sig sammen.
  • PLUS 1 koncerterne finder sted på hverdage i dagtimerne i dit lokale musikhus.
  • PLUS 1 koncerterne giver fællesskab, nærvær, smil, grin og gode stunder.
  • Med alle billetter følger en gratis billet, deraf navnet PLUS 1.

Unummererede pladser.

Dørene åbner kl. 12.30. Koncerten starter kl. 13.00.

Billetpris: 150,- (inkl. gebyr). Billetten giver adgang for 2 personer.

Ved ALFAs PLUS 1-koncerter er der ekstra pladser til kørestolsbrugere. Kontakt ALFAs administration på 96 98 00 50 for at bestille en kørestolsplads.

Køb billetter her
Hvornår
12. oktober 2022
Hvornår?
12. oktober 2022, kl. 13:00
Tidspunkt
Kl. 13:00
Lokation
ALFA Vesthimmerlands Musikhus
Pris
150,-
Inkl. billetgebyr
Titel
PLUS 1 // Marc Facchini
Arrangør
ALFA
Køb billetter her
crosschevron-down