Søren Huss

Sangeren kan denne gang opleves helt intimt i selskab med musikeren Christian Balvig, når han spiller 15 helt særlige koncerter landet over.

Det har været en ganske bevægende oplevelse for Søren Huss, at vende tilbage til scenen efter et par års pause som følge af en depression. Og det virker til at følelsen har været gengældt. Publikum er i løbet af det sidste halve år strømmet til sangerens koncerter med fuldt band. Mange af koncerterne har været totalt udsolgt, og anmelderne har strøet om sig med roser og stjerner.

Jyllands Posten gav hele 6 stjerner i Vejle Musikteater ved første koncert på Søren Huss’ forårstour og udtalte: ”Starten på Søren Huss' comebackturné efter svær depression blev en poetisk påmindelse om alt det, vi alle sammen har til fælles og alle de gode grunde til at blive ved.”

Til efteråret har Søren Huss så givet hele sit band fri, lige bortset fra Christian Balvig, der tager med ham rundt i hele landet i løbet af oktober og november måned. Sammen vil de spille en række intime koncerter, hvor de spiller nogle af Sørens største sange, samt præsenterer nogle af de helt nye.

Søren Huss udtaler: ”Touren i april var en af de bedste i mange, mange år. 13 koncerter på 18 dage hvor ham fra Saybia kiggede forbi og sang et par sange. Jer der var med til koncerterne, ved hvad jeg mener :-). Bandet spillede fremragende og jeg havde adgang til min stemme på en måde, jeg ikke har prøvet i mange år. Nu glæder mig til at komme på græs med bandet til sommer, hvor der ligger fine musikalske oaser spredt rundt i landet. Men til efteråret spiller jeg en lille tur, hvor jeg skalerer det hele ned igen. Jeg kommer rundt i landet kun flankeret af komponist og pianist Christian Balvig. Håber vi ses.

Køb billetter her
Hvornår
4. november 2023
Hvornår?
4. november 2023, kl. 20:00
Tidspunkt
Kl. 20:00
Lokation
Vesthimmerlands Musikhus ALFA
Pris
370,-
inkl. billetgebyr
Titel
Søren Huss
Arrangør
ALFA
Køb billetter her
crosschevron-down