TA' MIG SOM JEG ER

Foto: Emilia Therese

I forestillingen “TA’ MIG SOM JEG ER” vil Trine Pallesen sammen med Mathias Groves seksmandsorkester tegne et kærligt og sandt portræt af Grethe Ingmann.

Grethe var ikke bare en af Danmarks absolut største sangerinder gennem tiden, hun var også eminent til at fortolke teksterne på en troværdig og inderlig måde. Hun var sjov og levende og fik datidens populære orkesterledere ud på kanten af stolene, da hun ved et tilfælde allerede som 17-årig hoppede fra strømpefabrikken på Amager og ind på scenen.

En aften, hvor Grethe sang med Jørn Graungaards orkester, sad Jørgen Ingmann blandt publikum, og de blev stormende forelskede. Hurtigt blev Grethe og Jørgen par nr. 1 i dansk popmusik, og det toppede, da de sammen vandt det Internationale Melodi Grand Prix i 1963 med “Dansevise”.

Grethes hjerte bankede for jazzmusikken og for den levende musik på spillestederne, og hun mestrede genren. Bent Fabricius Bjerre kaldte hende den danske Ella Fitzgerald. Oplev en forestilling, der indeholder både den popmusik, som vi allesammen kender, og den jazzmusik Grethe elskede at synge.

Det er en forestilling, der fortæller om Grethes liv på godt og ondt, om turene på landevejen, om kærligheden, om en tid der forandrede sig drastisk i dansk musik og i Grethes liv, om nedturen og om alt for mange bajere, der satte en stopper for det hele. Grethe døde allerede, da hun var 51 år.

En dramatiseret koncert med masser af musik, humor og eftertanke.

Forestillingen har opnået en reumertnominering i kategorien Årets Musical/Musikteater ’23.

Producent: Jangmarks Agentur i samarbejde med Trine Pallesen
Pianist og kapelmester: Mathias Grove Madsen
Instruktør: Sofie Pallesen
Manuskript: Anna Panduro
Kostumedesigner og Scenograf: Line Bech

Køb billetter her
Hvornår
1. marts 2024
Hvornår?
1. marts 2024, kl. 19:30
Tidspunkt
Kl. 19:30
Lokation
ALFA Vesthimmerlands Musikhus
Pris
250,-
inkl. billetgebyr
Titel
TA' MIG SOM JEG ER
Arrangør
ALFA
Køb billetter her
crosschevron-down