Billetsalg

Billetter til arrangementer i Vesthimmerlands Musikhus ALFA sælges via forskellige billetudbydere afhængigt af arrangøren. De fleste billetter sælges online via Ticketmaster.dk (ALFAs egne koncerter) eller Place2Book (Vesthimmerlands Musikforening, Vesthimmerlands Teaterforening).

I arrangementsoversigten er der direkte link til det aktuelle billetkøb ved hvert arrangement.

Fysisk billetsalg

ALFAs billetkontor findes på 1. sal i Musikhuset, Jyllandsgade 54, 9600 Aars. Her kan du købe billetter til arrangementer i huset, samt få svar på dine spørgsmål i forbindelse med koncerter og arrangementer. 

ALFA er Ticketmaster Salgssted, hvilket betyder at vi kan sælge billetter til alle arrangementer (også på andre venues), der udbydes på denne billetportal.

Vi sælger også billetter for de fleste af vores eksterne arrangører - som regel benyttes portalen Place2Book.

Billetsalget er bemandet mandage og torsdage kl. 14.00 – 16.00 - eller efter forudgående aftale. Dog lukket på helligdage, i uge 8, i skolernes påskeferie, grundlovsdag, i juli (sommerlukning), i uge 42 samt i juleferien den 20/12-2023 - 3/1-2024. Kontakt os på tlf. 96 98 00 50 eller send en mail til info@vmalfa.dk.

På lukkedage henviser vi til nedenstående:

Ticketmaster: Ticketmasters kundeservice har telefonisk betjening mandag-fredag kl. 10-17 på tlf. 70 15 65 65.

Place2Book: Place2book samarbejder med alle de vesthimmerlandske biblioteker om fysisk billetsalg. Se åbningstider på bibliotekernes hjemmesider:

Vesthimmerlands Biblioteker

Dørsalg: Det er muligt at købe billetter i døren umiddelbart inden koncerten (med forbehold for udsolgte arrangementer).

 

Kørestolspladser og ledsagerordning

Koncertsalen har i alt 5 kørestolspladser – tre i salen og to på balkon. Dog vil der i de tilfælde, hvor pladsen i rk. 7 ikke inddrages til ekstern lydmand, være mulighed for 4 kørestolspladser i salen. Alle er med en tilhørende ledsagerplads.

Kontakt ALFAs billetsalg, tlf. 96 98 00 50, hvis du har brug for billetter til kørestolspladser eller har andet handicap med ledsagerordning.

Læs mere info til kørestolsbrugere og handicappede

crosschevron-down