FOREBYGGELSE AF COVID-19

INFO til publikum ved arrangementer i ALFA

 

Vores gæster og brugeres helbred og sikkerhed ligger os meget på sinde. Derfor efterlever vi naturligvis myndighedernes retningslinjer for at undgå coronasmitte, og vi følger udviklingen nøje.

 

Myndighederne har, gældende fra fredag den 12. november 2021, indført krav om fremvisning af coronapas ved bl.a. kulturarrangementer og udskænkningssteder. Da vi har udskænkning ved koncerter i ALFA gælder kravet uafhængigt af antallet af gæster. Derfor skal alle koncertgæster vise gyldigt coronapas ved indgangen til musikhusetLæs mere

 

Bortset fra kravet om coronapas kan vi aktuelt afvikle kulturarrangementer på normal vis. Vi anbefaler dog altid at vores gæster følger myndighedernes generelle råd for forebyggelse af smitte. Vi har opsummeret det vigtigste herunder:

 

 • Alle gæster til kulturelle arrangementer i ALFA skal vise gyldigt coronapas ved indgangen til musikhuset. Undtaget er børn under 15 år, samt personer, der kan fremvise dokumentation udstedt og underskrevet af et kommunalt borgerservicecenter for at være undtaget fra krav om covid-19-test. Læs om coronapas
  Vi anbefaler vores gæster, om muligt, at benytte Coronapas App'en på smartphone - læs mere -, da det giver den hurtigste afvikling, men vi accepterer selvfølgelig alle typer godkendt dokumentation.
 • Det er vigtigt, at man bliver hjemme, hvis man har symptomer på sygdom. 
 • Personer med øget risiko for et alvorligt sygdomsforløb med COVID-19 bør udvise forsigtighed ved besøg i musikhuset. Med en stor sal til rådighed, vil vi dog i mange tilfælde kunne tilbyde vores gæster ekstra afstand, hvis der er behov for det - med forbehold for udsolgte arrangementer. Kontakt administrationen på telefon: 96 98 00 50 for mere info om det konkrete arrangement.
 • Alle der går ind i musikhuset bedes benytte håndsprit ved ankomst samt følge sundhedsstyrelsens generelle råd for forebyggelse af smitte. Læs mere
 • Vi beder alle holde god afstand til hinanden, hvor det er muligt - både uden for musikhuset, i foyeren, samt når publikum skal ind og ud af salen.
 • I enkelte tilfælde vil der i en overgangsperiode være flyttede og delte koncerter (grundet tidligere restriktioner), hvor den oprindelige sædenummerering er ophævet. I disse tilfælde vil publikum få anvist pladser af musikhusets personale. Publikum vil blive orienteret herom pr. mail forud for koncerten. Vi beder om publikums forståelse for situationen, og beder alle om at møde op i god tid, samt følge vores medarbejderes anvisninger. 
 • Vi kan igen tilbyde garderobe til publikum til kr. 10 pr. jakke. 
 • Vi kan igen afvikle koncerter med pausesalg, og kiosken vil være åben både inden koncerten og i pausen.
  Det vil dog stadig være muligt at forudbestille drikkevarer, så de står klar inden koncerten. Disse bestilles via mail senest kl. 15 på koncertdagen ved aftenarrangementer og dagen før ved eftermiddagsarrangementer - og forudbetales via MobilePay. Drikkevarerne vil stå klar i foyeren 30 min. før forestillingen/koncertens start. Det er tilladt at nyde sin drink i salen under forestillingen. Ønsker du først din drink i pausen, angives dette ved bestilling. Se mere om forudbestilling af drikkevarer
 • Vi opfordrer alle, der har en smartphone, til at hente og installere myndighedernes Smittestop App. Skulle vi være så uheldige, at der opstår smitterisiko under vores arrangementer, så vil app’en være en effektiv hjælp til smittesporing. App’en virker selvom telefonen er sat på lydløs under koncerten. Det er stadig helt afgørende, at man bliver hjemme, hvis man har symptomer.
 • Hvis du har været gæst ved et arrangement i ALFA og efterfølgende testes positiv for COVID-19, beder vi dig kontakte os hurtigst muligt. Vi følger i øvrigt myndighedernes anvisninger i tilfælde af smitteudbrud.

 

Man kan få pengene retur (billetgebyrer undtaget), hvis musikhuset må aflyse en forestilling eller reducere antallet af pladser i salen. Derfor kan du trygt købe billetter til vores arrangementer og forestillinger, og vi opfordrer publikum til at bakke op om det lokale musikhuse ved at købe billetter. Vi henviser til online billetsalg via de direkte link på vmalfa.dk. ALFAs fysiske billetsalg er åbent mandag og torsdag fra kl. 14-16.

 

Vi glæder os til at se jer til store live-oplevelser!

 

(Opdateret den 12-11-2021)

 

Boosting Business