FORUDBESTILLING AF DRIKKEVARER

 

Vores gæsters helbred og sikkerhed ligger os meget på sinde. Derfor efterlever vi naturligvis myndighedernes retningslinjer for at undgå coronasmitte, og vi følger udviklingen nøje. Vi har indført en række tiltag, som skal gøre det trygt for publikum at komme i musikhuset.

 

For at undgå kødannelse ved vores kiosk, opfordrer vi publikum til at forudbestille drikkevarer til efterårets koncerter og forestillinger. Bestilte drikkevarer vil stå klar til afhentning i foyeren inden forestillingen. Vi skal have din bestilling senest kl. 15 på koncertdagen ved aftenarrangementer, eller dagen før ved eftermiddagsarrangementer.

 

Drikkevarerne bestilles via vores bestillingsmail  – klik her for bestilling.

 

Når vi har modtaget din bestilling svarer vi pr. mail. Her får du et bestillingsnummer, som du skal medbringe i print eller på mobiltelefonen, når du henter din bestilling.

 

Du får desuden oplyst prisen på din bestilling, og vi beder dig forhåndsoverføre beløbet via Mobilepay til nr. 39573 (ALFA Vesthimmerlands Musikhus). Angiv venligst dit bestillingsnummer i kommentarfeltet.

 

Din bestilling er først gyldig, når vi har modtaget din betaling.

 

Det er muligt at angive om bestillingen først ønskes i en evt. pause. Bemærk dog, at flere koncerter og shows afvikles uden pause. Ønsker du både drikkevarer før show samt i pausen, skal der laves en separat bestilling til hver servering.

 

ALFAs kiosk tilbyder:

 

Vin:  
1 glas Rødvin 30 kr.
1 glas Hvidvin 30 kr.
   
Øl 33 cl:    
Royal Pilsner 25 kr.
Royal Classic 25 kr.
   
Sodavand 33 cl (dåse):  
Coca Cola 20 kr.
Coca Cola Zero (sukkerfri) 20 kr.
Faxe Kondi 20 kr.
Fanta 20 kr.
Fanta Exotic 20 kr.
Egekilde danskvand m. forskellig smag 20 kr.
   
Kildevand 50 cl 20 kr.
   
Kaffe/the  
1 kop 10 krSe også Info til publikum ved siddende arrangementer i ALFA.       
 

Boosting Business