Kørestolsbrugere

Info til kørestolsbrugere

ALFA har flere handicapparkeringspladser lige uden for indgangen til Musikhuset. Derudover findes en dør særligt beregnet til kørestolsbrugere til venstre for hovedindgangen. Døren åbner automatisk ved tryk på kontakten ud for døren.

Koncertsalen har i alt 5 kørestolspladser – 3 i salen og 2 på balkon. I tilfælde, hvor pladsen i rk. 7 ikke inddrages til ekstern lydmand, vil der dog være mulighed for 4 kørestolspladser i salen. Alle er med én tilhørende ledsagerplads. Kørestolspladserne i salen kan tilgås direkte via salsdøren. Kørestolspladserne på balkonen nås via elevator i foyeren. Det er vigtigt at der bestilles en decideret kørestolsplads ved billetkøb. Mere info nedenfor.

Ledsagerordning til handicappede

Handicappede, som ved billetbestilling gør opmærksom på, at der er behov for én ledsager, kan få sin hjælper gratis med til forestilling/koncert mod forevisning af ledsagerkort (evt. billetgebyr undtaget). Ledsagerkort skal kunne fremvises på forlangende.

Ledsagerkort udstedes af:

  • Invalideorganisationernes Brugerservice, tlf. 36 75 17 93
  • Dansk Blindesamfund, tlf. 38 14 88 44

Salg af kørestolspladser / andet handicap med ledsagerordning.

Ved arrangementer med billetsalg på Place2book, er det muligt at bestille kørestolspladser med ledsagerbillet online via arrangementets billetlink. Det er også muligt at købe kørestolpladser i ALFAs billetsalg, samt på Vesthimmerlands Biblioteker. Se mere

Ved arrangementer med billetsalg på Ticketmaster er der ikke onlinesalg til kørestolspladser / andet handicap med ledsagerordning. Her skal du kontakte ALFAs billetsalg, tlf. 96 98 00 50, eller Ticketmaster Kundeservice, tlf. 70 15 65 65, for at købe billetter. 

crosschevron-down