Åben Scene i ALFA udsættes til uge 10 2022

AHA-logo_cmyk-(1).png
20-08-2021

Arbejdsgruppen bag Åben Scene arrangementet under Kulturugen AHA! har valgt at udskyde arrangementet til den næste kulturuge, som finder sted i uge 10. Åben Scene var programsat til den 12. september i ALFA Vesthimmerlands Musikhus.

 

- Vi må erkende at timingen af Åben Scene ikke var rigtig, fortæller Musikhusleder Lisbeth Jagd. - Vi har fået rigtig mange positive interessetilkendegivelser for arrangementet fra det vesthimmerlandske kulturliv, men for manges vedkommende, har det ikke været muligt at få et indslag klar grundet lange coronanedlukninger og sommerpause. Uge 36 ligger ganske enkelt for tæt på sæsonstart i foreningsliv og kulturskole. 

 

Men folk har meldt positivt tilbage på konceptet, og det har været afgørende for at arrangementet udskydes til næste kulturuge, som finder sted allerede i uge 10 2022.

 

- Marts måned passer bedre for mange af de aktører, som vi gerne vil involvere i arrangementet, fortæller Lisbeth Jagd. - Uge 10 ligger tilpas langt henne i skoleåret til at orkestre, kor og kulturskoleelever får mulighed for at opøve et repertoire. 

Boosting Business