ALFA og HEBE samarbejder om koncerter for unge

SONJA_HALD_jonas_elg_formindsket.jpg
30-01-2019

For et år siden indledte Hebe, festudvalget på Vesthimmerlands Gymnasium, og Vesthimmerlands Musikhus ALFA et samarbejde om at skabe koncerter til en ung målgruppe. Første koncert i dette samarbejde blev afviklet op til Kulturugen AHA 2018, som en dobbeltkoncert med de lokale bands Lunar og Tavse Poet. Koncerten var så stor en stor succes, at begge arrangører var enige om at gøre det igen.

 

HEBE og ALFA er nu i fuld gang med samarbejdets anden koncert. Denne gang med bandet Sonja Hald, som høster fremragende anmeldelser. Koncerten finder sted den 8. februar 2019, og dens primære målgruppe er de unge, men det skal ikke afholde andre aldersgrupper fra en fed koncertoplevelse. Der er offentlig adgang til koncerten, som afvikles som en stående koncert i musiklokalet Beta i Vesthimmerlands Musikhus.


Drilsk, livskraftig, dansk indierock

”… vindskæve, finurlige tekster - bugnende med ordspil og referencer til både C.V. Jørgensen og Eik Skaløe”.

 

”En stærk stemme i en lang dansk tradition for at råbe det konforme fællesskab imod”.

 

Sonja Hald er et byggeprojekt af en gruppe frie musikere fra det danske midtland. Bandet blev sat i verden af forfatter og forsanger Jonas Dahl i august 2012. Jonas var på daværende tidspunkt bosat i Berlin og begik sig som engelsksproget troubadour i det meste af Europa. Sonja Hald var, i forsøget med det danske sprog, anledningen til at vende hjem. De første sange blev skrevet uden for kongeriget og Jonas vendte hjem og direkte i studio, for at møde de musikere der – ud over Jonas selv - skulle vise sig at udgøre Sonja Hald.

 

Dogmet for Sonja blev ”mindst mulig afstand mellem tanke og handling”. Således blev debutalbummet ”Vækstplanen” også til på sammenlagt 12 dage. I august 2014 vandt Sonja Hald KarriereKanonen og de efterfølgende 12 måneder bød på +70 koncerter bl.a. sammen med Magtens Korridorer, Folkeklubben og Kim Larsen. 2016 blev dedikeret til 4 band-babyer hvoraf ét af dem var et nyt album.

 

Læs mere om koncerten

 

Unge under 25 år samt studerende med gyldigt studiekort kan købe billetter til kun 50 kr. For alle andre er billetprisen 100 kr.

 

Boosting Business