ALFA Vesthimmerlands Musikhus er fortsat lukket...

ALFA_Lukker_-_boks_-_fase_2.jpg
11-05-2020

INFORMATION OM CORONA VIRUS

ALFA Vesthimmerlands Musikhus er fortsat lukket...

 

Med baggrund i statsministerens udmeldinger den 7. maj er musikhuset fortsat lukket, og alle aktiviteter i forsommeren er aflyst eller flyttet til et senere tidspunkt.

 

Lukningen trådte i kraft torsdag 12. marts 2020, og er siden forlænget i flere omgange, og den fortsætter en tid endnu i takt med at landet genåbnes i et roligt og kontrolleret tempo. Kulturinstitutionerne var ikke en del af fase 2  i genåbningen, og derfor afventer vi retningslinjer for fase 3, som efter den nuværende plan indtræder den 8. juni. Her er der lagt op til at kulturinstitutionerne kan genåbne under kontrollerede vilkår. I ALFA følger vi udviklingen nøje, og holder os orienterede om myndighedernes retningslinjer og anbefalinger. Vi åbner igen, når myndighederne tillader det, og når vi har alt klar til at modtage husets brugere og publikum på en tryg, sikker og forsvarlig måde. Vi vil løbende holde jer orienteret om nyt her på vmalfa.dk og på vores facebookside.

 

Spørgsmål til aflyste arrangementer bedes rettet til arrangøren. Vi opfordrer billetkøbere til at afvente information fra arrangørerne af de berørte arrangementer. 

 

Vi bestræber os på at besvare spørgsmål på info@vmalfa.dk i det omfang, det er os muligt. 

Boosting Business