ALFAs nye sæsonbrochure er på gaden

Brochure_E2017.JPG
30-06-2017

Folkeklubben, Allan Olsen, klassiske verdensnavne, operette, teater, kammermusik og comedy. ALFA er klar til at byde publikum velkommen til en stribe helt sublime intimkoncerter og forestillinger. Kvaliteten er i top, uanset genre.

 

Efterårsprogrammet er netop udkommet i en samlet brochure, som vil være at finde på biblioteker, turistkontorer og i kommunens administrationsbygninger og naturligvis i musikhuset. Hele programmet ligger også på ALFAs hjemmeside og facebookside, hvorfra der linkes til billetsalg.

 

”Sammen med vores samarbejdspartnere og eksterne arrangører er de lykkedes at skabe et mangfoldigt efterårsprogram med koncerter, teaterforestillinger og shows for enhver smag”, siger musikhusleder Lisbeth Jagd.

 

ALFA selv står bag en række populære koncerter og shows, med bla. højaktuelle Folkeklubben, solokoncert med Allan Olsen, to gange comedy med henholdsvis Rune Klan og Andreas Bo, en portrætkoncert med Band Dylan om nobelprismodtager mm. Bob Dylan, og endelig en julekoncert med den verdenskendte klassiske duo, Michala Petri & Lars Hannibal.

 

Vesthimmerlands Teaterforening har i efteråret to forestillinger i musikhuset, nemlig satirekomedien Jægerne og operetten Piraterne fra Penzance.

 

Vesthimmerlands Musikforening indleder koncertsæsonen i ALFA med en talentkoncert med vesthimmerlandske Ebbe Michelsen på klaver. Dernæst følger kammerkoncerter med prisbelønnede Trio Vitruvi, Trio Aurora, samt et gensyn med pianisten Anne Mette Stæhr.

 

Som noget nyt er 12 lokalrevyer i Vesthimmerland gået sammen om en fælles revyforestilling, Revyernes Revy Vesthimmerland, som skal vise mangfoldigheden i de mange lokalrevyer, der skabes rundt om i kommunen.

 

Endelig kan vi i år glæde os til Woman’s Day med Aars Handelsstandsforening, Prisfest ved Vesthimmerlands Kommune, Kultur & Fritid, Kulturskolen Vesthimmerlands julekoncerter – og ikke mindst til de populære fællessangsarrangementer, som foregår den 1. lørdag i hver måned kl. 11.

Boosting Business