Bank og musikhus fortsætter parløb

ALFA_Z7P8234-web2.jpg
Brian Larsen, Lisbeth Jagd og Jan Dyregaard har taget plads i ALFA's bekvemme stole og ser frem til at endnu flere kommer i ALFA
12-01-2015

Bank og musikhus fortsætter parløb

 

Jutlander Bank er også i de kommende to år Kulturpartner med ALFA Vesthimmerlands Musikhus. Målet er endnu flere gæster i ALFA.

 

-        Det er helt unikt at en by som Aars har et kulturelt fyrtårn i ALFA's klasse. Det skal vi værne om og bruge så meget som overhovedet muligt. Derfor er jeg glad for at vi fortsætter samarbejdet med ALFA. Vi er jo alle interesserede i at få endnu flere besøgende til arrangementer i ALFA, siger afdelingsdirektør Brian Larsen fra Jutlander Bank i Aars.

 

Kulturpartnerskabet består af et økonomisk sponsorat og sikrer samtidig ALFA en øget markedsføring over for Jutlander Banks mere end 100.000 kunder, mens Jutlander Banks kunder får rabat på billetten til udvalgte arrangementer i ALFA.

 

-        Jutlander Bank var helt fra starten med i rækken af sponsorer, der skabte grundlaget for ALFA Vesthimmerlands Musikhus. De to seneste år har banken tillige været vores kulturpartner, hvilket indebærer et stort sponsorat samt fordelagtige marketingaftaler til musikhuset. Det gør Jutlander Bank til en af vores vigtige samarbejdspartnere, og vi er glade for og meget tilfredse med, at samarbejdet fortsætter de kommende to år, siger musikhusleder Lisbeth Jagd fra Vesthimmerlands Musikhus ALFA

Boosting Business