Donation fra Jutlander Fonden Himmerland sikrer musikhuset nye scenetæpper.

Peter_saetter_ny_molton_op.jpg
Musikhusets tekniske medarbejder, Peter Stenild, i færd med at montere ny scenemolton.
  • Peter_saetter_ny_molton_op.jpg
  • Peter_opsaetter_ny_molton_3.jpg
23-09-2020

Ved musikhusets indvielse i 2008, løste man nogle økonomiske udfordringer ved at købe velfungerende, brugt sceneudstyr. Det var en god løsning. Huset kunne tages hurtigt i brug, og har siden været et stort aktiv for Vesthimmerland med kulturarrangementer og musikundervisning. Men det betyder at en stor del af husets udstyr er betydeligt ældre end huset. På det seneste var vores sceneinddækninger (bagtæpper, sideben (sidetæpper) og soffitter (bom-inddækning) blevet så slidte og møre, at de gik i stykker mellem hænderne på de medarbejdere og frivillige, der håndterede dem.

 

Det har musikhuset nu fået mulighed for at gøre noget ved, takket være en stor donation fra Jutlander Fonden Himmerland. Fonden har nemlig doneret 43.300 kr. til ny, sort, brandsikker scenemolton. Der er tale om alle de sorte tæpper på scenen.

 

”Den nye sceneinddækning betyder, at vi kan opretholde en standard, hvor vi fortsat kan levere sublime live-oplevelser for husets brugere og gæster, samt sikre kunstnere og musikere de bedste rammer. Derfor er vi meget glade for at Jutlander Fonden Himmerland ville støtte projektet”, siger musikhusleder Lisbeth Jagd.

Boosting Business