Du kan trygt købe billetter til arrangementer i ALFA

side01.jpg
17-06-2020

Vores gæster og brugeres helbred og sikkerhed ligger os meget på sinde. Derfor efterlever vi naturligvis myndighedernes retningslinjer for at undgå corona-smitte, og vi følger udviklingen nøje.

 

Man kan få pengene refunderet (billetgebyrer undtaget), hvis musikhuset må aflyse en forestilling eller reducere antallet af pladser i salen. Derfor kan du trygt købe billetter til vores koncerter og forestillinger.

 

Med de nuværende retningslinjer må vi afvikle arrangementer med halv kapacitet. Hvert andet sæde i salen skal stå tomt for at opretholde myndighedernes afstandskrav. Det betyder, at vi i nogle tilfælde kan blive nødt til at omplacere købte billetter. Alle billetholdere får direkte besked på mail, hvis dette bliver aktuelt. Vi beder om publikums forståelse for, at situationen kræver ekstra sikkerhedsafstand.

 

Kapacitetsbegrænsningen kan betyde, at der hurtigere kan blive udsolgt. Vi opfordrer derfor publikum til at skynde sig at sikre sig billetter til de koncerter, de ikke vil gå glip af. Hvis vi bliver nødt til at begrænse antallet af gæster, vil pladserne blive fordelt efter ’først til møllle’-princippet.

 

Vi henviser til online billetsalg via de direkte link i arrangementsoversigten på vmalfa.dk.

 

ALFAs fysiske billetsalg er pt. kun åbent efter forudgående aftale. Kontakt os på telefon 96 98 00 50 eller på info@vmalfa.dk.

 

Musikhuset er sommerlukket i uge 27-30. I den periode henviser vi billetkøbere til Ticketmasters kundeservice, tlf. 70 15 65 65 (ALFAs egne koncerter) eller til HimmerlandsBillettens fysiske billetsalg på bibliotekerne (Vesthimmerlands Musikforening, Vesthimmerlands Teaterforening, Cabaret ALFA).

 

Vi glæder os til at se jer til store live-oplevelser til august!

 

Boosting Business