Gradvis genåbning af musikhuset

20190829_145628.jpg
09-06-2020

Den gradvise genåbning af landet efter corona-nedlukningen har overstået sine første faser. I musikhuset er vi ligeledes påbegyndt en gradvis genåbning, som i første omgang omfatter musikundervisning i Kulturskolen Vesthimmerland og på Vesthimmerlands Gymnasium.

 

Da genåbningen har ramt lavsæsonen for ALFAs koncerter, skal vi på den anden side af vores sommerlukning i juli måned, før vi til august åbner dørene for publikum til efterårets række af spændende kulturarrangementer.

 

Vi glæder os utrolig meget til at se publikum igen, og vi gør klar til, at et besøg i musikhuset kan blive en tryg og sikker oplevelse for alle vores gæster. Vi følger alle aktuelle retningslinjer for hygiejne, afstand og kapacitetsbegrænsning mv..

 

Indtil vi ses, kan du taget et kig i arrangementsoversigten her på hjemmesiden.

 

Vi opfordrer om muligt til online billetkøb. I arrangementsoversigten findes direkte link til de aktuelle billetsalg på hhv. ticketmaster.dk eller himmerlandsbilletten.dk.

 

Den delvise lukning betyder, at ALFAs fysiske billetsalg kun betjenes efter forudgående aftale. Vi kan kontaktes på tlf. 96 98 00 50 eller på info@vmalfa.dk.

 

Vi henviser desuden til Ticketmasters kundeservice, tlf. 70 15 65 65, eller til Himmerlandsbillettens fysiske billetsalg på bibliotekerne.

 

På gensyn til efterårets store kulturoplevelser i ALFA!

 

Boosting Business