Jutlander første kulturpartner i nyt koncept hos ALFA

Kulturpartner.JPG
Lisbeth Jagd, Vesthimmerlands Musikhus ALFA, Charlotte Christensen, Jutlander Bank og Asger Andersen, formand for Kulturudvalget i Vesthimmerlands Kommune samt bestyrelsesformand i ALFA, er klar til at indtage de skrå brædder i ALFA
14-12-2018

Vesthimmerlands Musikhus ALFA har indgået den første Kulturpartneraftale i et nyt udspil, der skal medvirke til nye stærke relationer mellem erhvervs- og kulturlivet i Vesthimmerland. Målet er at skabe flere kulturoplevelser for erhvervslivet og for borgerne i hele Vesthimmerland.

 

-        Jutlander Bank har gennem mange år været en god samarbejdspartner med ALFA, og vi er glade for, at banken kan se ideerne i det nye kulturkoncept og bliver vores første kulturpartner i de nye rammer, udtaler Lisbeth Jagd, leder af Vesthimmerlands Musikhus ALFA.

 

ALFA ønsker at bringe erhvervsliv og kulturliv tættere sammen og vil derfor i løbet af kort tid præsentere et nyt udspil til, hvordan virksomheder kan bakke op om ALFA og samtidig få kulturelle oplevelser og fordele.

 

-        ALFA er med 10.000 koncertgæster årligt et kulturelt fyrtårn i Vesthimmerland, og derfor er det oplagt for os at indgå et samarbejde, der kommer både ALFA, Jutlander Bank og ikke mindst de mange tusinde brugere af ALFA til gode, siger Charlotte Christensen fra Jutlander Banks afdeling i Aars.

 

Aftalen mellem Jutlander Bank og ALFA indebærer bl.a. at Jutlander Banks kunder får rabat på nogle af de mere end 50 arrangementer, der årligt afholdes i musikhuset.

 

-        Vi både håber og tror at der i de kommende år vil blive holdt endnu flere koncerter og kulturelle arrangementer i ALFA. Det gælder både de brede folkelige shows og de mere smalle arrangementer, der er målrettet en mindre skare, forklarer Lisbeth Jagd, der understreger at uanset hvem, der er på plakaten vil Musikhuset aldrig gå på kompromis med kvaliteten.

Boosting Business