Lasse Drevsholt udstiller i ALFAs foyer

Lasse_Drevsholt_-_Wilhlem_Tell_ALFA_august_2015.jpg
Lasse Drevsholts Wilhelm Tell kan ses i ALFA
  • Lasse_Drevsholt_-_Wilhlem_Tell_ALFA_august_2015.jpg
  • foto.JPG
21-08-2015

Efter en god sommerferie er der nu atter en gang en ny udstilling på væggene i Vesthimmerlands Musikhus. Denne gang er det den 33 årige Lasse Drevsholt, som har rødder i Ålborg. Han udstillede første gang som 17 årig på Børnemuseet i Aalborg. Senere blev han kendt som den ene del af rockduoen ”Luna Park” der deltog to gange i det danske Melodi Grand Prix med fine placeringer. I en årrække er det blev til en del udstillinger herhjemme og i Rusland, samt to udsmykninger til musiklokalerne på Aalborghus Gymnasium og til ARLA’s hovedkontor i Viby J.

 

Lasse Drevsholt bruger i sine skarpt optegnede malerier blandt andet karakterer fra rockhistorien. På et værkerne optræder således, blandt andre rockmusikere, Bob Dylan med boksehandsker. Dertil kommer at Lasse Drevsholts værker rummer adskillige tidstypiske aspekter med tydelige referencer til tegneseriekunsten og street-art. En tidligere påvirkning fra Jean-Michel Basquiat har han dog tilsyneladende helt sluppet.

 

Det største værk der vises er 2.5 meter i længden. Ti af værkerne er ophængt som en collage.

 

Udstillingen bliver senere på efteråret skiftet ud med Tanja Kjærgaard Jensens flotte papirklip, og sidst på året er det den lokale billedhugger og grafikker Jan Anker Petersen fra Galleri Alstrup, der overtager musikhusets flotte vægge, fortæller gruppen bag udstillingerne Per Nørgaard, Peer Poulsen og Troels Laursen.

Boosting Business