Ny hjemmeside

700_Screenshot_2014-06-26_14.jpg
01-07-2014

 

Rugsted & Kreutzfeldt, Jazzsangerinden Sinne Eeg og børnekoncert med Sigurd & Bjørnen Bjørn. Det er nogle af de koncerter, du kan opleve i Vesthimmerlands Musikhus ALFA i efteråret. Det fulde udbud af koncerter og teaterforestillinger finder du i arrangementsoversigten her på vores nye hjemmeside.

 

Det har længe været et ønske at give musikhusets profil et løft, og I ALFA har vi glædet os til at præsentere den nye hjemmeside for alle vores brugere og gæster.

 

Netop brugervenligheden har haft høj prioritet i arbejdet med den nye webløsning. Det skal være let og enkelt at finde ud af, hvad der foregår i musikhuset, og i dag er det absolut nødvendigt med en webløsning, der også fungerer på mobiltelefoner og tablets.

 

Det er det lokale reklamebureau Boosting Business, der har udviklet ALFAs nye webdesign. Farverne er udvalgt med baggrund i musikhusets egne farver med rød, gul og petroleumsblå som signaturfarver.

 

Lanceringen af den nye hjemmeside markerer også åbning af billetsalget til husets egne koncerter i efteråret. Billetsalget i ALFA holder sommerlukket i juli måned, men det er altid muligt at købe billetter online på HimmerlandsBilletten.dk, samt på de himmerlandske biblioteker.

 

Boosting Business